Bezorgen en betalen

Bezorgen en betalenBezorgen

Uiteraard kunt u in onze winkel aan de Blokweg pinnen, maar tegenwoordig is onze chauffeur uitgerust met de mogelijkheid voor betalen bij levering.

Bezorgen

De meubels worden in huis geplaatst mits de vrije doorgang is gewaarborgd. Verpakkingsmaterialen nemen wij weer mee terug. Wij laten uw woning weer netjes achter.

  • Ophangen van wanddecoratie €15,00
  • Ophangen van verlichting €25,00

Betaling

Bij levering  verzoeken wij u de meubels volledig te betalen, dit kan op de volgende manier

betalen op locatie

  • Pin in de winkel: Pinnen kan bij ons in de winkel. Wanneer u het bedrag wilt pinnen verzoeken wij u dit voor de bezorging te regelen, op de dag van of de dag na de bezorging te doen. Graag horen wij dit vooraf.
  • Pin bij de bezorger: Pinnen kan ook bij onze bezorgers. Wanneer u bij de bezorging wilt betalen vragen wij u dit vooraf aan te geven.
  • Contant: Contant betalen kan in de winkel en bij de bezorgers. Let op wanneer u wilt betalen bij de bezorgers , zorg er dan voor dat het bedrag gepast betaald kan worden.
  • Per bank: Wanneer u gebruik maakt van een overschrijving per bank, vragen wij u deze op de dag van levering overgemaakt te hebben en dit aantoonbaar te maken.

LET OP: Als u een groot bedrag gaat pinnen denk dan aan uw pinlimiet, mogelijk moet u deze verhogen bij uw bank, zodat het bedrag in een keer betaald kan worden.

Afhalen

Alle producten kunt u ook afhalen in de winkel. Deze kunnen opgehaald worden wanneer u van ons een bericht krijgt dat uw producten klaar staan.