• By-Boo nieuw bij Pieters Zevenbergen
    By-Boo nieuw bij Pieters Zevenbergen
  • By-Boo nieuw bij Pieters Zevenbergen
    By-Boo nieuw bij Pieters Zevenbergen
  • By-Boo nieuw bij Pieters Zevenbergen
    By-Boo nieuw bij Pieters Zevenbergen

Jong en dynamisch
By-Boo is het nieuwste merk, wat binnenkort te verkrijgen is bij Pieters Sfeer en Interieur Zevenbergen. Een nieuw jong en dynamisch merk met een innovatieve en eigen kijk op de woonwensen van vandaag.

De leverancier van By-Boo, hoorde over onze nieuwe winkel aan de Blokweg. Ze wilde het woongenot bij ons komen ervaren. Hun merk By-Boo past perfect in het sfeer beeld wat Pieters creëert. In het gesprek met de leverancier, kwam ik er achter dat By-Boo de finishing touch is voor elk interieur.
Aangezien ik aan jullie interieur eisen wil voldoen, is dit merk onmisbaar in mijn winkel. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer van By-Boo, wat prima samen gaat met de andere style merken binnen ons assortiment.

De must haves van nu!

Het assortiment van By-Boo bestaat naast hun oosterse tapijten en patchwork karpetten ook uit een aantal zeer interessante klein meubelen. Zo hebben ze in hun collectie lampen, stoelen ,salontafels, bijzettafels en andere sfeerverhogende objecten. In onze winkel is een kleine grip te bewonderen, zo zijn er leefkussen van By-Boo aanwezig. Deze grote vintage patchwork leefkussens met de afmeting van 100cm bij 100cm zijn van katoen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Net zoals de rest van de collectie van By-Boo bijzonder aantrekkelijk geprijsd.

Maak kennis met By-Boo is onze winkel en ontdek de vele mooie kussens, plaids en kleurige gebreide poefs. Vanaf vrijdag 20 juni Is By-Boo te koop in onze sfeervolle winkel aan de Blokweg 7 te Zevenbergen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *