26 jan 2017
januari 26, 2017

Droombanken Zanzi, Bora en Cies

0 reacties

3 speciale Pieters droombanken,

uitgekozen door onze stylisten voor u.

Het team van Pieters sfeer en interieur kiest haar meubellijn tijdens beurzen of fabrieks- en leveranciersbezoeken, bij elk meubelstuk wordt gekeken of deze past bij de stijl van onze winkel en de stijl voor onze doelgroep. We hebben inmiddels 4 eigen droombanken, inclusief het Pieters sfeer en interieur Label. U begrijpt dat we hier enorm trots op zijn. Namelijk de al eerder bekende “Bank Mik” en  “de Bank Cies”, maar dit is uitgebreid met een speciaal Pieters ontwerp “De Zanzi Bank” en “De Bank Bora”.
Een bank, fauteuil of loveseat met veel mogelijkheden, zoals de keuze voor een hoekelement, een longchair en met of zonder armleuningen. Wanneer u met ons op zoek gaat naar een bank, is het niet een standaard bank met keuze aan kleuren en stoffen en een perfect zitcomfort. Wij bespreken met u de mogelijkheden van diverse modellen die wij aanbieden, welke stijl? Welke kleur? Welk materiaal? Welk comfort? Ook bekijken we welke uitvoering het beste bij uw stijl, uw wensen en uw interieur past, we gaan op zoek naar de bank die aan uw wensen voldoet. Wat vindt u van onderstaande modellen?

Kom naar onze winkel en maak kennis met Cies, Zanzi en Bora. Oh ja waarom we voor deze namen gekozen hebben? Lees hieronder verder.

Zanzi bank Stoer met comfort en stijlZanzi eiland

Met trots showen wij onze nieuwe bank Zansi, Zanzi is vernoemd naar het prachtige eiland Zanzibar aan de oostkust van Afrika. Dit eiland wordt het specerijeneiland genoemd en dat is waarom wij onze bank Zanzi genoemd hebben. Alle specerijen voor een perfecte bank zijn aanwezig. Geen nootmuskaat, kaneel en peper, zoals Zanzibar zelf zegt, maar comfort, stijl en stoer. Stoere hoekbank Zanzi is net als al onze banken van uitstekende kwaliteit. De Zanzi bank kan in zeer veel uitvoeringen aan u worden geleverd. Pas je bank aan naar de afmetingen van uw kamer. Lees meer over onze Zanzi Bank.

Bora bank rust en heerlijkheidBora-Bora

Onze nieuwe bank Bora maakt dromen waar. Bora is vernoemd naar het eiland Bora- Bora de Parel van Polynesië het eiland ligt tussen Australie en Zuid-Amerika en is een van de mooiste eilanden die de wereld kent. Bora geeft je rust en laat je wegdromen naar ver weg van hier.  Dat is de reden dat onze nieuwe bank de naam Bora heeft gekregen. Rust en wegdromen op een heerlijke bank, wie wenst dat niet?
Lees meer over de Bora bank.

 

Cies cosy eigentijds en betaalbaarCies eilanden

Onze Cies kende u misschien al, CIES is vernoemd naar het gelijknamige eiland Cies, 15 kilometer van het Spaanse Vigo. De Cies bank is een cosy, eigentijdse, comfortabele en betaalbare bank.Lekker languit, maar comfortabel liggen.Of een prettig gesprek met vrienden zittend in deze cosy bank is altijd aangenaam.  De keuze van kleur en stof is aan u. De prijs van onze stoere CIES, zoals op afbeelding € 1.695,00 (afmeting 320 bij 150) Lees meer over de Cies bank.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *