28 jan 2016
januari 28, 2016

Inspiratie opdoen in Parijs

0 reacties
Traditiegetrouw zijn we ook dit jaar weer inspiratie op gaan doen in Parijs bij de beurs Maison & Objet.

MAISON & OBJET Paris is dé ontmoetingsplaatsen, waar wij de nieuwste trends vinden op het gebied van wonen!

Jaarlijks keren wij terug naar het grootste lifestyle platform in onze omgeving, de prachtige stad Parijs. Hier vinden wij de beurs Maison & Objet. Een inspiratie bron waar we de nieuwste trends vinden en waar onze huidige en nieuwe leveranciers zichzelf promoten met de nieuwste modellen op het gebied van meubels en trends. Decoratie, ontwerp, meubels, accessoires, textiel, licht, geuren kleuren en servies. Stijlen die naast elkaar bestaan ​op een veelzijdige manier, botanic, landelijk, klassiek, modern stoer en chic met inventieve ontwerpen die de ruimte laat leven, warmte geeft en gezelligheid creëert. Een groot lifestyle platform dat ons inspireert en waar wij oplossingen vinden, waar u naar op zoek bent. Elke ruimte is uniek en vol sfeer en ambiance ingericht. Voor ons ieder jaar weer een feestje.

Op de beurs in Parijs vinden wij een uitgebreid overzicht van hoge kwaliteit meubelen en creatieve accessoires die in de juiste sfeer samengevoegd worden. Op zoek naar nieuwe leveranciers, geven wij ieder jaar ook een bezoek aan de stands van de huidige trouwe producten. Zo hebben we dit jaar ook weer een bezoek gebracht aan.

  • “it’s about Romy”,
  • “L & L” en verlichting bij “Tierlantijn”.
  • “Silk-ka” flowers for life
  • “PTMD collection”
  • “Nix Design”
  • “Lifestyle”

2 drukke lange dagen tijdens de beurs in Parijs, maar wij kijken terug met heel veel inspiratie. Komende periode zal deze inspiratie doorgevoerd worden in de winkel aan de Blokweg te Zevenbergen. Prachtige eigentijdse meubelen, sfeervolle verlichting en opvallende accessoires. De cactussen blijven ook dit jaar in beeld.  De huiden en vachtjes worden meer verwerkt in de meubelen, zachte materialen met natuurlijk houten basis. Ook de kruiklampen zijn niet weg te denken in een landelijke woning en om een woning van 2016 compleet te maken is de aankleding met planten en  bloemen de totale beleving.

De stijl van 2016 is zeker botanic chic, natuurlijke producten met groene planten rust en eenheid maar wel aangekleed. Daarbij is de hedendaagse landelijke stijl nog steeds niet weg te denken, natuurlijke basis in kleuren en materiaalen. Kleuren als koper, okergeel en warme blauw tinten zijn naast de natuurlijke basis kleuren trendkleuren die doorgevoerd worden in meubelen en accessoire. Ook zo nieuwsgierig naar de beursstands waar wij stil gestaan hebben? Bekijk dan de foto’s en laat u inspireren. Wij staan klaar om uw ideeën te visualiseren. Vul het contact formulier hieronder in en wij nemen contact met u op, zodat de sfeer thuis wordt zoals u het voor ogen heeft.

  • 9 + 30 =

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *