Merk & Ontwerper

Pieters sfeer en interieur uit Zevenbergen kiest haar merken en ontwerpen zorgvuldig. Wij willen producten die niet alleen de kwaliteit uitstralen, maar ook de kwaliteit bezitten. Ook halen wij unieke merken en ontwerpen naar onze winkel aan de Blokweg in Zevenbergen die niet te koop zijn in Zevenbergen en omgeving. Om hieraan te voldoen bezoeken wij beurzen en gaan wij op zoek naar de merken en ontwerpers in de stijl die bij onze winkel past. Mooie meubellijnen en bijpassende karpetten in Landelijke eigentijdse stijl, ook de trends van dit moment pakken we mee. Zo zijn de planten en potten voor de botanic stijl niet aan te slepen. Hebben jullie nog merken die jullie graag terug zien in onze winkel? Laat het ons dan weten. Wij staan hier zeker open voor.

Zusss

Zusss is een uniek nederlands label van de zussen Sietske & Femke. De producten worden gemaakt met liefde en dat zie je. Beleef de sfeer en kijk rond in de wereld van Zusss.
Kijk op: www.zusss.nl

acc-zusss-ecrusfeer

PTMD

Ptmd is een internationaal opererend maar Nederlands merk. Elk product straalt daardoor de kenmerkende filosofie van het merk uit….
stoer, sober & sfeervol..
Kijk op: www.ptmd.nl

Pieters_130422-002_OFL9023

Nix

Nix-Design gespecialiseerd in stoelen, tafels, fauteuils en banken. Zij bieden een ruime en trendy collectie waarvan de kwaliteit en prijs in de juiste balans is.
Kijk op: www.nixdesign.nl

stoel-nix-berend-sfeer

Dutz

Dutz Collection kenmerkt zich door kwaliteit en ambachtelijk karakter van de mondgeblazen producten. U komt tijdloze en speelse ontwerpen tegen. De variëteit aan kleuren is groot.
Kijk op: www.dutz.nl

acc-dutz-vaasjeaquabol

JB style

JBstyle heeft eigentijdse meubellijn van uitsluitend in Nederland geproduceerde zitmeubelen. Zij kenmerken zich door uitstekend zitcomfort en vakkundige afwerking.
Kijk op: www.jbstyle.nl

fauteuil-jb-sevilla

Silk-ka (flowers for life!)

Silk-ka een trendsettend bedrijf. Gespecialiseerd in zijden bloemen met een luxe en super-natuurlijke uitstraling… tot in detail nagebootst van de pracht van de natuur.
Kijk op: www.silk-ka.nl

bloem-boeketopkruk

Alixx Senteur et Couleur

Alixx werd gesticht in 2009. Ambachtelijk werk, van elegantie en waarde voor de natuur dat is de kracht van Alixx.
Kijk op www.alixx.com

alixx-bougies-6-couleursLees het verhaal achter dit merk >

By-Boo

By-Boo is jong en dynamisch, de finishing touch voor ieder interieur.

Kijk op www.by-boo.com

House in Style

Passie voor mooie stoffen en interieur. Een mooie gedekte tafel of kwalitatief fijn bedlinnen.
Kijk op www.houseinstyle.nl

untitled

Passé partout

Passe partout N.V. is opgericht in 1998 door onze zuiderburen. Het is de snelle productontwikkeling, de grote stoffen- en modellencollectie, de ruime mogelijkheden per model welke de sterke punten zijn van hun bedrijf.
Kijk op www.passepartoutnv.be Kenton

It’s about Romi

Ergens op een kleine Zolder werd RoMi geboren. Ze raken geïnspireerd door stedelijke leven in de stad, maar ook de natuur geeft hun tal van ideeën. Ze houden van eenvoudige maar sterke ontwerp in zuivere materialen.
Kijk op http://www.itsaboutromi.nl/
images

RB Collections

Geeft het lifestyle in uw interieur de finishing touch. Met woonaccessoires de puntjes op de bekende i zetten. Ze bieden de mogelijkheid om net dat interieur verschil te maken. Het verschil van een huis gevoel of een thuis gevoel. Kijk op: http://www.rbcollection.nl/ RB-Collection sfeer

Roberts Collection

Hand geselecteerde collectie interieur accessoires met potten , schalen een ander aardewerk. Roberts Collection is gebaseerd op de best-in – class partners en producenten in het Verre Oosten om zijn collectie. Laat u inspireren met mooie en betaalbare producten .
Kijk op  http://www.robertscollection.nl/
Roberts collection (2)

Light & Living

Een wereld vol inspiratie, met producten waar u altijd enthousiast van wordt.  Een actueel assortiment met inspirerende woonaccessoires en decoratieve verlichting. Het bereikbaar maken voor alle klanten, hoe gevarieerd de smaak ook is. Daar staat Light & Living voor.
Kijk op https://www.light-living.nl/
Light & Living windlicht Kos