02 feb 2017
februari 2, 2017

Moodboard

0 reacties

Bepaal uw eigen sfeer
maak zelf een moodboard!

Een moodboard maken kan iedereen, het is de sfeer die jij wenst en is het sfeerbeeld wat je graag in je woning terug ziet komen. Het is niet 1 2 3 gedaan, dus neem er wel de tijd voor. Je begint met je inspiratie van bijvoorbeeld 1 foto, hierna ga je op zoek naar de sferen die erbij passen, deze bundel je samen. Je gaat op zoek naar diverse materialen, producten en kleuren die bij je sfeer horen en je eigen voorkeur hebben. Als je dit hebt verzameld ga je verder met het perfectioneren van je moodboard. Het resultaat, had je vooraf waarschijnlijk niet zelf bedacht…. zie welke sfeer je voorkeur heeft.

Ook maken wij samen met de klant voor ieder interieur een sfeerboard. Wij hebben een aantal stijlen op een rij gezet, zoals Botanic stijl, landelijke stijl, Industriele stijl. Bekijk al onze moodboards op onze stijl pagina, ook kun je een kijkje nemen in diverse interieurs die wij gerealiseerd hebben. Het vinden en samenstellen van je persoonlijke woonstijl en persoonlijke sfeer blijft een uitdaging. Er is zoveel om uit te kiezen; materialen, kleuren en merken. Hoe vind je de juiste balans? En hoe krijgt je het fijne leefgevoel in de inrichting dat bovendien past bij de smaak, leefstijl en vooral de gezinssamenstelling?

Misschien ben je op zoek naar iemand die persoonlijk interieur- woon- styling advies geeft, zodat je huis, persoonlijk is door de keuze van je eigen gekozen woonstijl. Stijlen is onze passie, elke week weer maken we mensen gelukkig met een interieur die naar hun stijl en smaak is samengesteld. Kleine details of een volledige metamorfose, wij ontzorgen in het bij elkaar vinden van uw interieurstijl.

Welke stijl spreekt u het meeste aan?

Bekijk ook de moodboards op pinterest:
Romantische stijl: Volg het bord Romantische stijl van Pieters sfeer en interieur Zevenbergen op Pinterest.
Industriele stijl: Volg het bord Industriële stijl van Pieters sfeer en interieur Zevenbergen op Pinterest.
Landelijke stijl: Volg het bord Landelijke stijl van Pieters sfeer en interieur Zevenbergen op Pinterest.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *