Alixx werd in 2009 gesticht door de Franse maker Alix Fort de La Mensbruge.
Ze is gek van design en enthousiast over handgemaakte werk, een lijn van producten waarin zij haar waarden en haar inspiratie kon toevoegen wat ze zelf wilde creëren.

In feite ontwikkelde ze vanuit haar vaardigheden, ze was ervan overtuigd dat kaarsen en diffusers de leukste producten zijn om je persoonlijkheid uit te drukken.

Alixx ondersteunt lokale ambachtelijk werk, geeft om natuur en elegantie. Plus, Alixx is een familie merk, waarbij haar man en een van haar zeven kinderen ook deel uit maken van dit avontuur.
Alixx vertegenwoordigt een elegante stijl, gebaseerd op een kleurrijke collectie. Het belichaamt een mix van Franse moderniteit en Belgisch kwaliteitslabel.
Er wordt rekening gehouden met de menselijke waarden en zorg voor het milieu. Elk materiaal en elke leverancier zijn zorgvuldig gekozen in Europa en in de Verenigde Staten om kwalitatief hoogwaardige producten te garanderen.

Een meester parfumeur werkt de exclusieve geuren in Grasse, de wereldhoofdstad van de parfum in Frankrijk, wat het creëren van unieke ervaringen mogelijk maakt. Alixx vazen worden met de hand geblazen door Europese kunstenaars (DutZ), die elk glas onderscheidend maken. Het merk DutZ waarvoor Alixx gekozen heeft, is ook zonder geurkaarsen verkrijgbaar bij Pieters Sfeer en interieur Zevenbergen.

Een state-of-the-art minerale wordt op verantwoorde wijze gemaakt zonder kleurstoffen en volgens de milieunormen. De verpakking is uitgewerkt met gerecycled karton en de natuurlijke riet diffuser is alcoholvrij. De grondstoffen zijn nooit getest op dieren. Elke leverancier voldoet aan de gezondheids-, veiligheids- en milieueisen.

Alixx geurkaarsen en Reed diffusers zijn handgemaakt om u niet alleen het interieur te geuren, maar ook huisinrichting objecten aan te bieden.

Wij als Pieters Zevenbergen mogen dit verkopen. Kom en ruik de geuren, maak uw keuze en laat het aroma in uw huis los!

Alixx geurkaars Sea Breeze

Alixx geurkaars Sea Breeze

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *