Eenheid in kleur en materiaal

Een sfeervolle woning met eenheid in kleur en materiaal

, dat miste de eigenaar van deze woning. Niet te veel poes pas, maar een sfeervol thuiskomen, neerploffen op de bank of rustig lezen in een knus hoekje, visite ontvangen aan de keukentafel die niet te vol staat met diverse windlichten en kleurrijke vaasjes met zijden bloemen, maar gewoon een heerlijk thuiskomen creëren.
Begin dit jaar was deze klant in contact gekomen met Pieters, nadat het oog was gevallen op een kast voor op het kantoor. De kast is aangeschaft en daarna begon het te kriebelen. De showroom van Pieters ziet er sfeervol uit, diverse hoeken zijn gestyled met veelal natuurlijke materialen en sfeervolle warme kleuren, ondanks dat de winkel vol staat blijft de rust bewaard en heerst er een heerlijke sfeer. De woning die onder handen genomen mocht worden, was niet 1 geheel en gaf niet de rust die in de woning gewenst was. Pieters sfeer en interieur werd gevraagd naar de mogelijkheden. We zijn samen in gesprek gegaan en hebben de opties bekeken. Wat voor gevoel en sfeer is er gewenst bij thuiskomst? Is de keuken of de woonkamer de plaats waar de visite zit? Zijn er meubelen die weg moeten of juist absoluut niet weg mogen? Mogen er meubels opnieuw gelakt worden? Is er een wens voor een kleur verandering op de muren? Ons styling team is in actie gekomen. Het kleuren pallet is samen gesteld met de verf lijn van PTMD. Voor de keuken en open haard is gekozen voor Swanky black, voor de woonkamer Romantic Taupe. Deze kleuren lijn is aangehouden bij het inrichting van de woning. De bus van Pieters sfeer en interieur is volgeladen met oa een Fauteuil Murphy shaby grey,  teak houten zwarte tafels, linnen lampen kappen, leverkleurige kussens, Fotolijstjes van poloniahout en nog meer. Het resultaat van de home makeover na een paar uur stijlen is onvoorstelbaar. De bewoners waren dan ook zeer tevreden met hun home makeover en samen met het styling team van Pieters sfeer en interieur werd het glas geheven op een geslaagde home makeover. Men was vooral te spreken over de rust in in de woning, het is 1 geheel geworden met eenheid in kleur en materiaal, alles is op elkaar afgestemd en de keuken en woonkamer sluiten zo beter bij elkaar aan. De natuurlijke en rustige sfeer die werd gewenst is gerealiseerd, natuurlijke materialen als linnen en hout, warme sfeervolle kleuren in de combinatie van zwartgrijs en taupe . Uiteraard zijn er artikelen verkocht, maar het Pieters stylingsteam heeft de rust in de woning aangehouden de muren en aantal meubelen hebben ze gelakt en de woning is niet volgezet met accessoires die de winkel rijk is.

Wenst u ook een home make-over?

Laat dan het styling team van Pieters binnen. Met een paar aanpassingen, wordt uw woning omgetoverd naar de sfeer die u wenst.
Bekijk de foto’s voor en na.

Weet jij niet wat je met je kamer aan moet? Denk je dat er maar 1 mogelijkheid is waar de nog goed uitziende bank kan staan? Neem dan eens contact met ons op! Neem foto’s van de huidige situatie mee en een plattegrond van de betreffende ruimte? Deze dragen bij aan een nog specifieker advies. Vanuit een andere invalshoek kijkt ons team van specialisten op het gebied van interieur, naar de ruimte en realiseren we met een paar wijzigingen woongenot naar wens.

Van totale metamorfose tot een kleine aanpassing, particulier of zakelijk.

Vraag het ons maar, wij helpen u graag!

Groetjes

Styling team Pieters sfeer en interieur
Hanneke, Jola, Niki en Hellen

  • 9 + 2 =