Onze gerealiseerde interieurs particulier

Bekijk hier enkele van onze gerealiseerde interieurs bij onze particuliere klanten. Van kleine details tot complete restyling, Pieters sfeer en interieur uit Zevenbergen adviseert u graag bij de realisatie van uw droom kamer. Veel kijkplezier.
Heeft u toch een beetje hulp nodig bij het realiseren van de ideale inrichting vraag ons eens naar de mogelijkheden. Het is goed mogelijk dat wij uw eigen bank op een andere plaats in uw woning zetten, zodat uw woning wel aan uw wensen voldoet. Maar ook voor een complete inrichting en styling bent u bij ons op het juiste adres. Bekijk ons item persoonlijk interieur woon syjling advies eens.

Neem eens rustig de tijd voor de diverse foto’s en bekijk ook onze moodboards
 
Heeft u ideeën voor uw interieur, maar vindt u het lastig om dit visueel te krijgen, of heeft u moeite met een keuze te maken in een afmeting van bijvoorbeeld de bank of materiaalkeuze van gordijn of verlichting? Neem dan eens contact met ons op. Mail: info@pieterszevenbergen.nl of bel: 0168-327652 voor het maken van een afspraak en wij maken uw plannen visueel, zodat u de juiste keuze maakt in uw interieur met uw style. Professionele interieurschetsen.
Volgende →