Modern industrieel interieur

Het modern industriële interieur

Bij industrieel is soms het idee dat het koud en kil is, maar niets is minder waar. Een industrieel interieur is weliswaar modern en heeft wat rauwe randjes, maar kan evengoed warm en gezellig zijn. Het hangt geheel af van welke keuzes je maakt!

Een gladde gietvloer komt in dit ruimtelijke interieur goed tot zijn recht. Een vloerkleed komt op een strakke gietvloer goed tot zijn recht. Je kiest uiteraard wel een kleed dat past binnen de industriële stijl: met een verwassen vintage look en misschien hier en daar een scheur. De truc in dit interieur is het creëren van de illusie van imperfectie. De scheuren en rafels zijn met zorg aangebracht in het vloerkleed. En onder het ruwe beton van de muur zit stiekem een strakgeplamuurde wand verborgen! Want wie niet in een oud fabriekspand woont, moet slim zijn.

Ook stoere driedimensionale wandbekleding wint aan populariteit, in de vorm van bijvoorbeeld bakstenen, leistenen of een andere natuursteen. Met strips worden deze naadloos op de muur aangebracht. De illusie van industrie creëer je zelf!

PTMD heeft een groot assortiment houten wandornamenten die op ieder maten en aan iedere wand te bevestigen zijn. Een instant ruwe bolster look!
Volg het bord Industriële stijl van Pieters sfeer en interieur Zevenbergen op Pinterest.