Persoonlijk interieur- woon- styling advies

3D interieur tekeningPersoonlijk woonstijl advies aan huis!

Het vinden en samenstellen van uw persoonlijke woonstijl en persoonlijke sfeer blijft een uitdaging. Er is zoveel om uit te kiezen; materialen, kleuren en merken. Hoe vindt u de juiste balans. En hoe krijgt u het fijne leefgevoel in de inrichting dat bovendien past bij uw smaak, leefstijl en vooral gezinssamenstelling. U zoekt iemand die u persoonlijk interieur- woon- styling advies geeft, zodat uw huis persoonlijk is door de keuze van u eigen woonstijl.

De inrichting gaat verder dan alleen het plaatsen van meubelen. De juiste sfeer beleving vraagt om creativiteit, deze creativiteit vindt u bij Pieters sfeer en interieur. Wij luisteren naar u en gaan samen op zoek naar uw persoonlijke woonstijl. Het is onze passie om van uw woonideeën een werkelijke sfeerbeleving te maken. Hellen en haar stylisten geven u persoonlijk advies. Vraag naar uw eigen maatwerk woonstylist die samen met u komt tot een pallet van kleuren, materialen en woonproducten. Naast woonwinkel geven wij volop advies en maken wij moodboards, lichtplannen, meubelvoorstellen en accessoire advies op maat.

Interieur- woon- styling advies € 195,00

  • Op afspraak bij u thuis of in onze winkel om uw wensen en ideeën te bespreken
  • Na ons gesprek maakt ons Styling Team een kleur- en stylingadvies en desgewenst een meubelvoorstel
  • Vervolgafspraak in de winkel of bij u thuis, wij geven tips voor de uitvoering  m.b.v. moodboard, lichtplan, meubelvoorstel & plattegrondtekening.
  • Wilt u ook dat we helpen met het uitzoeken van meubels, stoffen, kleuren & accessoires, dan gaan we graag met u op pad en met ons team bij u thuis aan de slag.

Klik hier voor enkele voorbeelden van gerealiseerde interieurs.

3D interieur tekening

Wij kunnen ook uw woning visueel maken, door een 3D tekening van uw woning te creëren, vraag ons naar de mogelijkheden. Een 3D interieur tekening komt goed van pas bij nieuwbouw of verbouw plannen. Op deze manier denkt u vooraf al na over de inrichting, dit geeft veel voordelen. Contactpunten, doorloop ruimte, extra muur plaatsen of niet, trap, draaideel deur en ga zo maar door.

Bekijk het profiel van Pieters sfeer en interieur Zevenbergen op Pinterest.

Was is uw stijl? Landelijk, Romantisch, Scandinavisch, Retro, Klassiek, Industrieel of ?????
Samen komen we er achter en maken we uw woonwensen werkelijkheid.
  • 7 + 25 =