Simpelweg Scandinavische stijl

Simpelweg Scandinavisch

Wij hebben ons laten inspireren door het noorderlicht en de kenmerken hiervan doorgevoerd in de nieuwe trend voor het voorjaar van 2015. De Scandinavische stijl is herkenbaar aan de kernwaarden zoals eenvoud, minimalisme en functionaliteit. Lichthout en pasteltinten voeren hierbij de boventoon en zijn dus perfect te combineren met de landelijke stijl.

Grijs en naturel tinten zijn de basis bij zowel de Scandinavische stijl als de landelijke stijl, die tot leven worden gewekt met pastelkleurige accenten. Daardoor zijn er vele combinatiemogelijkheden en ben je nergens van afhankelijk. Kies bij de styling of je de focus legt op donker gecombineerd met grijs en paars tinten, of lichter door roze, beige en blank hout toe te voegen.

Ook kenmerkend bij de Scandinavische stijl is de trend ‘Noorderlicht’, het contrast tussen zacht en stoer. Hierbij gaat het designcredo van simpele functionaliteit van de noordelingen goed samen met het Hollandse ‘doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg’.

Het Scandinavisch interieur heeft niet veel nodig, met een aantal kleine aanpassingen creëert u een nieuwe look voor het huidige interieur. Grafisch is het sleutelwoord voor een hip Scandinavische stijl in uw interieur. Denk hierbij aan ruit- en diamantvormen en laat hier en daar een fotoprint van een dier terugkomen. Volg het bord Scandinavische stijl van Pieters sfeer en interieur Zevenbergen op Pinterest.

Spreekt deze stijl u aan? Informeer dan bij een van onze stylisten naar de mogelijkheden.
Spreekt deze stijl u niet aan? Wij helpen u graag bij het maken van uw Moodboard.
  • 5 + 23 =