12 okt 2016
oktober 12, 2016

Team Pieters sfeer en interieur

4 reacties

Graag  stellen wij aan u voor
het team van Pieters sfeer en interieur Zevenbergen.

Hellen, Hanneke, Jola, Niki, Julia, Doris, Lisanne, Mike, Kittie

Hellen Franken

Hellen: De kleindochter van Bram Pieters, die ooit een bazaar startte op de markt van Zevenbergen. Haar moeder  An Franken-Pieters heeft een deel van de winkel overgenomen en uiteindelijk is dit woonwinkel deel overgegaan naar Hellen. Hellen is opgegroeid tussen de meubelen en heeft de sfeer en het stijlen altijd met haar meegedragen. Wanneer Hellen een ruimte binnenkomt, ziet ze tal van mogelijkheden, zowel op het gebied van inrichting als kleuren die de ruimte groter maken of een bepaalde sfeer creëren. Ze is een echte ondernemer geworden door haar enorme  flexibiliteit en geeft het liefste elke klant persoonlijk het “WAUW” gevoel, of het nu gaat om een accessoire of een volledige inrichting. Blij zijn en blij blijven, daar draait het om. In de weinige uurtjes vrije tijd die Hellen heeft, geniet ze van het leven, met haar familie en zoveel mogelijk vrienden rondom haar op vakantie naar de zon of naar de sneeuw inclusief een wijntje.
Pieters team Hellen Franken
Hellen is bereikbaar van Maandag t/m Zaterdag op 06-25098387. Van maandag t/m donderdagochtend op afspraak. Donderdagmiddag is haar vrije middag. Vrijdag en Zaterdag is ze aanwezig in de winkel. Haar email probeert ze binnen 24 uur te beantwoorden.

Hanneke Matthee

Pieters team Hanneke Matthee
Hanneke: Werkzaam vanaf 2007 bij Pieters en dat vindt ze nog steeds een eer. Creatieve Hanneke kan met haar opleiding als etaleuse haar ei kwijt met de styling van de winkel. Wanneer u binnen komt en niet goed weet wat uw wensen zijn aan decoratie, is Hanneke de specialist. Ze zorgt dat u naar huis gaat met de nieuwste trends op het gebied van accessoires en volledig opgemaakte potten met zijden bloemen. Waar nodig komt ze bij u thuis om daar de volledige styling te veranderen, zowel met eigen als accessoires uit de winkel. Haar handen kriebelen wanneer ze een woning binnen komt waar geen rust is. Geen gefreubel, maar werken met grote objecten en zijden bloemen is voor haar genieten, het zijn de kleine details, andere kleuren, nieuwe vormen, de nieuwste trends zijn altijd direct zichtbaar in een interieur. Het is de passie van Hanneke om dit bij u thuis te realiseren. Familie en vrienden zijn de basis voor een vrij weekend en een heerlijke avondwandeling geeft haar rust voor een volgende dag hard werken.
Hanneke is aanwezig op dinsdag en donderdag

Jolanta van Roermond

Jolanta: werkt al jaren met heel veel plezier bij Pieters Sfeer en Interieur. Woonstyling is haar passie, zowel op de werkvloer als privé. Ze is altijd in de weer met interieurbladen, blogs en mooie beelden op zoek naar inspiratie op gebied van de laatste interieur en styling trends.  Ze verzorgt de styling van de winkel voor een optimale presentatie van al de producten. Geeft klanten graag interieuradvies en heeft als specialiteit de zijdenbloemen creaties. De finishing touch geven aan een woning, door zijdenbloemen en planten toe te voegen in een interieur, geven haar elke keer weer een voldaan gevoel. Ze verzorgt de bloemenabonnementen voor onze particulieren klanten en bedrijven en ziet het als een uitdaging iedereen vrolijk binnen te laten komen. Ook plaatst ze de nieuwste producten op de website. Jolanta is een harde werker, met plezier voor het interieurvak.
Pieters team Jolanta van Roermond
Jola is aanwezig op woensdag en vrijdag

Niki Aanraad

Pieters team Niki Aanraad
Niki: Is in 2014 begonnen als Stagaire, van het hout- en meubileringscollege in Rotterdam, maar inmiddels een onmisbare kracht binnen het nog steeds groeiende team van Pieters sfeer en interieur. Een knus en warm thuis creëren vindt ze het leukste wat er is! Daarbij hoort een goede indeling, kleur en materiaalkeuze. Niki voelt zich als een vis in het water als het gaat om het totaal plaatje in beeld brengen. Een nieuw interieur is een grote stap, met een plattegrond op schaal, moodboard en een meubelvoorstel weet Niki wel raad. Op de werkvloer van Pieters sfeer en interieur houdt ze zich vooral bezig met het uitwerken van deze interieuradviezen, waarin de wensen van onze klanten uiteraard op de eerste plaats komen. Niki doet dit met heel veel liefde en plezier, en dat is te merken in het eind resultaat van prachtige interieurs met tevreden klanten!
Niki is aanwezig op zaterdag

Julia Takx

Julia: Naar haar vooropleiding bij het HMC Rotterdam is Julia  nu bezig met de opleiding ruimtelijk ontwerpe aan de kunstacademie in Rotterdam. Julia werkt sinds september 2016 bij Pieters en verzorgt graag de 3D tekeningen en schetsen voor de klanten van Pieters. Het combineren van de juiste kleuren met passende materialen is haar doel bij iedere interieur uitwerking. Bij het ontwerp is de sfeer uitermate belangrijk, deze zal ook getoond worden in een moodboard, op deze manier is het voor iedere klant duidelijk. Een interieur moet voelen als een warme deken die om u heen slaat. Ik help u daar enorm graag mee.
Julia Takx
Julia is er elke zaterdag

Doris de Klerk

Doris de Klerk
Doris: Studeert interieuradvisering aan het Hout Meubel College (HMC) in Rotterdam en past haar kennis van dit vak nu toe bij Pieters sfeer en interieur in de vorm van een stage opdracht. Ze houdt van mooie spullen en voelt zich daarom bij Pieters helemaal op haar plek. Mensen adviseren en samen iets moois kiezen voor hun interieur, is voor haar genieten. Ook het uitpakken van de dozen vol  nieuwe leuke interieur artikelen vindt Doris erg overweldigend! Ze ziet direct kansen, al dat moois te verwerken in een stijlvol interieur of te presenteren in de winkel. Haar droom is over niet al te lange tijd haar eigen huis volledig in te richten met prachtige producten ( en het aller liefste zou ze het vervolgens weer elke week willen veranderen) Ze houdt namelijk erg veel van verandering en innovatie!
Doris loopt van dinsdag tot en met vrijdag stage bij ons.

Lisanne Dingemans

Lisanne: 20 jaar oud en geboren en getogen in Bergen op Zoom, dit jaar werkt ze hard aan haar afstuderen op het Hout en Meubeliserings College (HMC) in Rotterdam. Lisanne volgt daar de opleiding  “ interieur adviseur ” wat uiteraard perfect bij het Pieters sfeer een interieur team past. Wij hebben dan ook het groot genoegen dat Lisanne bij Pieters haar eind stage volgt. Voor haar duurt een dag stage lopen niet lang, elke dag is het feest en ze vindt het een genot de klanten naar wens te helpen. Ze is trots dat ze als allround stagaire ingezet wordt en mee helpt met het maken van moodboards, de winkel stijlen en interieur adviezen geven. Iedere dinsdag tot en met vrijdag zal ze met een vrolijke lach iedereen in de winkel verwelkomen.
Lisanne Dingemans
Lisanne is van dinsdag tot en met vrijdag voor u aanwezig

Mike van Broekhoven

Pieters team Mike van Broekhoven
Mike: De sterke en flexibele kracht van Pieters sfeer en interieur. Hij komt uw meubelen leveren en monteren, ook helpt hij mee de volledige interieur veranderingen te realiseren. De afwisseling die de werkzaamheden met zich meebrengen zijn de constante uitdaging voor Mike. Een schilderij ophangen of een veel te zware tafel op de juiste locatie leveren, Mike weet hier altijd raad mee. Hij vindt het een uitdaging het project wat vooraf op papier is uitgewerkt door een van de dames tot uitvoering te brengen. Samen met een van de stylisten gaan ze de uitdaging aan en weet ook Mike de puntjes op de I te zetten. Of het nu een groot of klein project is, wanneer de klant tevreden is is Mike dat ook.
Ook vind Mike het erg gezellig tijdens de extra events die georganiseerd worden, en helpt Mike ook deze dagen graag mee. In zijn vrije tijd is hij te vinden op de Hockey velden of op een gezellig feestje met vrienden.
Mike is aanwezig van Dinsdag tot en met vrijdag

Kittie Verdaas-Dekker

Kittie: Geboren in Bosschenhoofd op 25 maart 1979 en sinds die tijd 66 kilo aangekomen en 129 cm gegroeid. Inmiddels verft ze haar haren en woont ze in het centrum van Zevenbergen. Kittie werkt sinds het opstarten van haar bedrijf Kittie’s Web in 2015 voor het Pieters sfeer en interieur team. Ze optimaliseert de website voor de diverse zoekmachines, schrijft blogs en nieuwsberichten, plaatst projecten van gerealiseerde interieurs,  verzamelt foto’s en informatie voor op de website. De social media platforms als Pinterest, Facebook, Twitter, Google en Instagram, maar ook de promotie van events worden geplaatst en bijgehouden door Kittie. Door wekelijks in de weer te zijn met de artikelen van Pieters sfeer en interieur, blijft ook Kittie op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van wonen. Ze is betrokken bij ons bedrijf, wat de juiste basis is voor een goede samenwerking.
Kittie keeps you connected.
Pieters team Kittie Verdaas-Dekker

 

Kittie is online elke dag bereikbaar

4 Responses to Team Pieters sfeer en interieur
  1. Ik zou graag twee stolpen bestellen voor twee tierlantijn hanglampen , kan dat via jullie?

    Mvg Janet v oosten

  2. Hebben jullie de zuss zonnenbril nog met het schilpadmontuur?
    Sturen jullie die ook op?


[begin]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *