Skip to main content

De eettafel is in veel huizen het middelpunt. Het is de plek waar je geniet van gezellige etentjes met familie, waar je geniet van een rustig ontbijt en lekker kunt borrelen met vrienden. Daarom is het leuk om je eettafel sfeervol te stylen. Maar hoe doe je dat? In deze blog hebben we 4 tips voor je!

Bloemen

Wil je de eettafel gezellig aankleden en wat kleur in je interieur brengen? Dan is een mooie vaas met bloemen de perfecte accessoire voor op jouw eettafel. Je kunt de bos bloemen helemaal naar je eigen smaak samenstellen. Veel kleur of juist wat meer groen, het kan allemaal. Ook is het leuk om af en toe af te wisselen van vaas, zo heb je meteen een heel andere sfeer.

Bij Pieters gebruiken we vaak de zijde bloemen van Silkka bij stylingen. Dit zijn zijden bloemen die net echt lijken. Ben je benieuwd naar alle voordelen van de bloemen van Silkka-flowers? Lees dan de blog ‘Zijden planten, net echt!”.

Sfeer verlichting

Kan jouw eettafel wel wat sfeer gebruiken? Zet dan een aantal kandelaars of windlichten met kaarsen op tafel. Kaarsen geven ’s avonds veel sfeer, maar door ze in een mooie kandelaar te zetten, kleed je het nog net iets meer aan. Ook met windlichten kun je de tafel heel fraai afstylen. Daarnaast is het leuk om gebruik te maken van verschillende hoogtes, dit geeft een speels effect.

Dienblad

Een dienblad is de perfecte accessoire voor op een eettafel. Het is erg leuk en sfeervol om er een aantal leuke accessoires op te zetten. Daarnaast is dit natuurlijk ook heel praktisch, omdat je het allemaal in een keer van de tafel af kunt tillen als je wat meer ruimte nodig hebt.

Combineren

Het combineren van de bovenstaande 3 tips kan natuurlijk ook. Kies een mooi groot dienblad en zet hier een mooie grote vaas op met een bos bloemen. Zet er vervolgens een paar mooie kandelaars bij, en zo is je tafel super gezellig en mooi gestyled. Pas wel hetzelfde kleurthema toe, om het geheel niet te druk te maken en er voor te zorgen dat het bij de rest van het interieur past.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je meer informatie over het geselecteerde onderwerp.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!