Skip to main content

Aankleding zithoek

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

De zithoek is een belangrijke plek in huis

Een plek waar je heerlijk kan neerploffen na een lange dag werken. Waar je in de avond met familie een film gaat kijken, of waar je een heerlijke borrelmiddag hebt met vrienden. Daarom is het belangrijk dat de zithoek gezelligheid uitstraalt, zodat iedereen zich thuis voelt.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.
Zithoek aankleding

Tip 1: Beginnen bij de basis

Laat je zithoek uittekenen door interieurexperts. Het is van belang dat je vooraf goed in beeld hebt hoe groot een zitbank mag zijn. Zo voorkom je een bank te kiezen die of te klein of te groot is voor de ruimte. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar wat voor soort bank je mooi vindt. Is dat een bank hoog op poten of juist laag bij de grond. Vind je een sfeervolle bank met losse zitkussens mooi, of ga je toch voor een variant met vaste zitkussens? Genoeg mogelijkheden! Ontdek wat je fijn vindt.

Tip 2: De stof

Nu je het type zitbank weet, kun je aan de slag gaan met stoffen. Bij welke kleur voel jij je fijn? En wat past bij de rest van de meubelen en kleuren op de muren? De trend van het afgelopen jaar zijn lichte kleuren! En nog steeds is dit erg HOT! De bank is waarschijnlijk het grootste element dat in je huis staat. Door een donkere stof te kiezen, wordt een bank snel dominant. Varieer met kleurrijke sierkussens. Vind je een lichte zitbank te besmettelijk? I-Protect biedt hiervoor de oplossing, zoals een vlekgarantie van 5-jaar, en diverse services op jouw droommeubel.

Aan kleding zit hoek

Tip 3: Cosy

Het toepassen van een vloerkleed in jouw zithoek, kan een geweldige manier zijn om je kamer een frisse en gezellige uitstraling te geven. Bovendien voegt het kleur en stijl toe aan de kamer. Je kunt het vloerkleed ook gebruiken om rust te creëren in de kamer, door hiermee de meubelen te verbinden met elkaar. Denk aan de bank, fauteuil(s) en salontafels. Om rechte lijnen te doorbreken, kun je ook kijken naar een rond vloerkleed. Vind je dit spannend? Dan is een ronde of organische salontafel ook een leuke optie!

Tip 4: Accessoires

Nu is het tijd voor het aankleden van je bank. Dit vinden wij het leukste gedeelte! Kies accessoires in kleuren die bij je interieur passen. Kussens geven je zithoek een knusse uitstraling, en een plaid zorgt ervoor dat je het geheel nog huiselijker maakt. Met een mooi kunstwerk geef je de zithoek een speciaal uiterlijk. Daarnaast zijn zijden planten en bloemen onmisbaar… en ook nog eens heel handig en niet van echt te onderscheiden ;). Een side-table achter de bank is een goede optie wanneer je zelf geen vensterbank in huis hebt, en het leuk vindt om mooie woonaccessoires terug te laten komen. Let wel op de hoogte en diepte van de side-table! Wanneer je naar de juiste aankleding op zoek bent, helpen onze styling pro’s hier heel graag bij!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Van elk huis een eigen thuis maken

Met meer dan 90 jaar ervaring en ruim 500 succesvolle interieurprojecten, weten wij hoe we van jouw huis weer jouw thuis kunnen gaan maken. Natuurlijk heeft elk project een andere touch, maar door écht te luisteren naar jouw wensen, weten wij elk project succesvol af te ronden. Bekijk de foto’s hieronder van onze prachtigste interieur projecten en doe gelijk inspiratie op!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!