Skip to main content

De zithoek is een belangrijke plek in huis. Een plek waar je heerlijk kan neerploffen na een lange dag werken. Waar je in de avond met familie een film gaat kijken, of waar je een heerlijke borrelmiddag hebt met vrienden.

Daarom is het belangrijk dat de zithoek gezelligheid uitstraalt, zodat iedereen zich thuis voelt.

Beginnen bij de basis

Laat je zithoek uittekenen door interieurexperts. Het is van belang dat je vooraf goed in

beeld hebt hoe groot een zitbank mag zijn. Zo voorkom je een bank te kiezen die of te klein of te groot is voor de ruimte. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar wat voor soort bank je mooi vindt. Is dat een bank hoog op poten of juist laag bij de grond. Vind je een sfeervolle bank met losse zitkussens mooi, of ga je toch voor een variant met vaste zitkussens?

Genoeg mogelijkheden! Ontdek wat je fijn vindt.

De stof

Nu je het type zitbank weet, kun je aan de slag gaan met stoffen.

Bij welke kleur voel jij je fijn?

En wat past bij de rest van de meubelen en kleuren op de muren? De trend van het afgelopen jaar zijn  lichte kleuren! En nog steeds is dit erg HOT! De bank is waarschijnlijk het grootste element dat in je huis staat. Door een donkere stof te kiezen, wordt een bank snel dominant. Varieer met kleurrijke sierkussens. Vind je een lichte zitbank te besmettelijk? I-Protect biedt hiervoor de oplossing, zoals een vlekgarantie van 5-jaar, en diverse services op jouw droommeubel.

Cosy

Het toepassen van een vloerkleed in jouw zithoek, kan een geweldige manier zijn om je kamer een frisse en gezellige uitstraling te geven. Bovendien voegt het kleur en stijl toe aan de kamer. Je kunt het vloerkleed ook gebruiken om rust te creëren in de kamer, door hiermee de meubelen te verbinden met elkaar. Denk aan de bank, fauteuil(s) en salontafels. Om rechte lijnen te doorbreken, kun je ook kijken naar een rond vloerkleed. Vind je dit spannend? Dan is een ronde of organische salontafel ook een leuke optie!

Accessoires

Nu is het tijd voor het aankleden van je bank. Dit vinden wij het leukste gedeelte!

Kies accessoires in kleuren die bij je interieur passen. Kussens geven je zithoek een knusse uitstraling, en een plaid zorgt ervoor dat je het geheel nog huiselijker maakt. Met een mooi kunstwerk geef je de zithoek een speciaal uiterlijk. Daarnaast zijn zijden planten en bloemen onmisbaar… en ook nog eens heel handig en niet van echt te onderscheiden ;). Een side-table achter de bank is een goede optie wanneer je zelf geen vensterbank in huis hebt, en het leuk vindt om mooie woonaccessoires terug te laten komen.

Let wel op de hoogte en diepte van de side-table!

Wanneer je naar de juiste aankleding op zoek bent, helpen onze styling pro’s hier heel graag bij!

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je meer informatie over het geselecteerde onderwerp.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Showroom uitverkoop


Er waait een frisse wind door onze showroom en we maken plaats voor een nieuwe collectie meubelen ✨
Profiteer van kortingen tot 70% (!)

▪️ 8 & 10 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 15, 16 & 17 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 22, 23 & 24 mei van 9:30 tot 17:00

Kom je ook gezellig langs? 🫶🏼

Dit zal sluiten in 0 seconden