Skip to main content

Binnenhuisarchitect Dordrecht

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieuradvies om jouw droominterieur te realiseren

Welkom bij Pieters Interieur, dé expert op het gebied van binnenhuisarchitectuur in de regio Dordrecht. Als toonaangevende binnenhuisarchitect begrijpen wij dat een goed ontworpen interieur de juiste balans moet vinden tussen functionaliteit, een fijne uitstraling en persoonlijke stijl. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en passie voor interieurdesign staan wij klaar om jouw woon- of werkomgeving te transformeren tot een inspirerende en stijlvolle ruimte. We zien je graag langskomen in onze inspirerende huiskamer aan de rand van Dordrecht.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

De beste binnenhuisarchitect van de regio Dordrecht

Bij Pieters Interieur weten we dat elk project uniek is. Of je nu een compleet nieuw interieur wilt realiseren of een bestaande ruimte wilt renoveren, onze ervaren binnenhuisarchitecten in Dordrecht staan voor je klaar om jouw visie werkelijkheid te laten worden. We combineren jouw wensen en behoeften met onze creatieve ideeën en expertise om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij jouw levensstijl en budget. Je zal voorstelt staan wat een andere indeling of bepaalde elementen kunnen veranderen aan jouw woning.

Een uniek proces samen met jouw persoonlijke binnenhuisarchitect in de regio Dordrecht

Onze binnenhuisarchitecten beginnen het proces door nauw met jou samen te werken. We luisteren aandachtig naar jouw ideeën, verwachtingen en voorkeuren. We stellen gerichte vragen om een erachter te komen wat jouw smaak, behoeften en de specifieke kenmerken zijn die jij terug wil zien komen in de woonruimte. Vervolgens vertalen we deze informatie naar een uniek ontwerpconcept dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd de gewenste functionaliteit biedt. Natuurlijk beschikken al onze (zit)meubels het hoogste zitcomfort.

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Unieke details bij Pieters Interieur

Bij Pieters Interieur geloven we dat details het verschil maken. Onze binnenhuisarchitecten hebben een scherp oog voor elk aspect van het ontwerp, van de keuze van materialen en kleuren tot de positionering van meubels en subtiele verlichting. We creëren een unieke ruimte waarin elk element op zijn plaats valt en bijdraagt aan de algehele sfeer en beleving. Een ruimte waar jij je thuis zal gaan voelen en trots op zal zijn.

Als onderdeel van ons uitgebreide dienstenpakket bieden wij ook projectbegeleiding. Via onze interieursessie krijg je het beste advies van onze binnenhuisarchitecten en bij het totaalconcept wordt je bij het gehele proces begeleidt. Blijf je liever thuis? Dan komen we gewoon naar je toe met onze styling aan huis! Hierbij komen we naar je toe om jouw huis de magie van Pieters Interieur te bieden. Onze interieur stylisten begeleiden het proces van begin tot eind, zodat je kunt vertrouwen op een professionele en vlekkeloze uitvoering van het ontwerp. Jouw woning in Dordrecht zal stralen als nooit tevoren.

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!

Showroom uitverkoop


Er waait een frisse wind door onze showroom en we maken plaats voor een nieuwe collectie meubelen ✨
Profiteer van kortingen tot 70% (!)

▪️ 8 & 10 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 15, 16 & 17 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 22, 23 & 24 mei van 9:30 tot 17:00

Kom je ook gezellig langs? 🫶🏼

Dit zal sluiten in 0 seconden