Bloemen!

van idee tot realisatie
Echt genieten van je huis

Zijden bloemen en planten bieden veel voordelen. Altijd een warm welkom, zeer onderhoudsvriendelijk (geen ergernis van verwelkte bloemen of planten) en bovendien zijn zijden bloemen op lange termijn voordeliger dan snijbloemen. Ons zijden bloemen assortiment is samengesteld uit de collectie van Silk-ka. Silk-ka staat voor bloemen van betere kwaliteit, bijna niet van echt te onderscheiden en tot in detail wordt de pracht van de natuur nagebootst.

Iedere woning heeft zijn eigen stijl & interieur.. Bloemstukken moeten kloppen binnen het interieur.  Je kan voor bloemen gaan die qua kleurstelling goed bij de stijl passen. Of juist fleurige bloemen die lekker opvallen! Een mooi accent voor jouw interieur. Onze stylisten geven je hier graag advies over in onze woonwinkel. Neem gerust je vaas mee, zo kunnen we samen een mooi passend bloemstuk maken geschikt voor jouw interieur.

Onze diensten
Onze inspiratie

In je huis breng je een groot deel van je tijd door, en de enige manier om dit als thuis te laten voelen, is doen wat je gelooft dat geweldig is en je inspireert. Als je het nog niet hebt gevonden, blijf kijken, laat je inspireren door al het moois om je heen. Neem geen genoegen. Je weet wanneer je het vindt. 

– Team Pieters –
Onze projecten
Ons team

Van harte welkom in onze gestylde woonwinkel. Kom gezellig inspiratie bij ons opdoen, of neem contact met ons op indien u vragen hebt. Wij hebben enthousiast team die u graag helpt! 

– Team Pieters –