Skip to main content

Dé Woonwinkel in Etten-Leur

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieuradvies om jouw droominterieur te realiseren

Welkom bij Pieters Interieur, dé woonwinkel in de regio van Etten-Leur waar je dromen van een stijlvol en comfortabel huis werkelijkheid worden. Met een uitgebreide collectie meubels, accessoires en interieuradvies op maat streven wij ernaar om jouw huis om te toveren tot een plek waar je jou en misschien wel jouw gezin daadwerkelijk thuis gaat voelen. Ontdek de unieke combinatie van kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service die Pieters Interieur te bieden heeft.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Alles onder 1 dak in onze unieke woonwinkel Etten-Leur

Onze sfeervolle woonwinkel, die wij vaak sfeervolle huiskamer noemen, is gelegen aan de rand van Etten-Leur. Deze is met zorg samengesteld om aan al uw woonbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een eettafel, stoelen of een complete interieur make-over, wij hebben het allemaal. Met onze uitgebreide collectie meubels en accessoires van hoogwaardige kwaliteit zorgen wij ervoor dat jij je huis kunt inrichten op de manier die bij jouw persoonlijke stijl en smaak past.

Bij Pieters Interieur begrijpen we dat het inrichten van een huis een persoonlijke aangelegenheid is. Onze ervaren interieuradviseurs staan klaar om jou te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste kleuren, materialen of het optimaliseren van de ruimte, wij zorgen voor een interieuradvies op maat dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. We luisteren naar je ideeën, inspireren met nieuwe trends en werken samen aan het realiseren van jouw droominterieur.

Pieters Interieur en haar verschillende concepten

Met de verschillende concepten die Pieters aanbiedt is er altijd een plan dat jou perfect aanspreekt. Bij een interieursessie kijken we samen met jou naar de kamer die je aan wilt pakken. Onze ervaring en expertise delen we met jou, waarna we met een uiteindelijk plan aankomen. Bij een totaalconcept geef je ons de complete regie in handen nadat jij ons je smaken hebt doorgegeven. Hierbij krijg je van begin tot eind de beste begeleiding. Ook is het mogelijk om uit ons meubelaanbod iets prachtigs uit te zoeken. Onze interieur pro’s uit Etten-Leur staan voor je klaar!

Bij Pieters Interieur geloven we ook in de kracht van details. Daarom bieden we een breed scala accessoires aan om de finishing touch aan het interieur toe te voegen. Van decoratieve items tot functionele elementen. Onze collectie accessoires is zorgvuldig samengesteld om je huis persoonlijk te maken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe kleine details een groot verschil kunnen maken in jouw droominterieur. En geen zin om de deur uit te gaan? Geen probleem! We brengen onze woonwinkel Etten-Leur naar jou toe met onze styling aan huis!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Meer dan alleen een winwinkel Etten-Leur

Pieters Interieur is meer dan alleen een woonwinkel. We streven ernaar om een inspirerende plek te zijn waar je ideeën kunt opdoen, nieuwe trends kan ontdekken en je eigen stijl kunt ontwikkelen. Regelmatig organiseren we evenementen om jou te informeren en te inspireren op het gebied van interieurdesign in onze prachtige showroom aan de rand van Etten-Leur. Volg onze social media-kanalen en blijf op de hoogte van onze nieuwste collecties, acties en evenementen.

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!