Skip to main content

Wij maken met een betoverend ontwerp altijd een bijzonder interieur

Gewoon bijzonder
en bijzonder gewoon

Thuis is waar je je prettig, vertrouwd en veilig voelt. Waar geluk om je heen dwarrelt. Volg je hart bij het inrichten van jouw ’thuis’ en laat je inspireren door al het moois om je heen. Alleen jij weet waar je gelukkig van wordt, en wanneer jouw interieur jou verwondert. Zo wordt gewoon bijzonder en is bijzonder gewoon.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Laat je
inspireren met
ons lookbook

Vul hieronder je gegevens in

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!