Skip to main content

Van idee tot realisatie

Maak het
mooi

In je huis breng je een groot deel van je tijd door, en de enige manier om dit als thuis te laten voelen, is doen wat je gelooft dat geweldig is en je inspireert. Als je het nog niet hebt gevonden, blijf kijken, laat je inspireren door al het moois om je heen. Neem geen genoegen. Je weet wanneer je het vindt.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Interieuradvies

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Meubelverkoop

Advies en verkoop van meubels.

Ons team

Van harte welkom in onze gestylde woonwinkel. Kom gezellig inspiratie bij ons opdoen, of neem contact met ons op indien je vragen hebt. Wij hebben enthousiast team dat je graag helpt!

Bekijk al onze projecten

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Wij hebben een enthousiast team dat jou graag helpt!