Droombank met eigen Pieters label

3x een speciale Droombank met eigen label,
uitgekozen door onze stylisten.

Het team van Pieters sfeer en interieur kiest haar meubellijn tijdens beurzen of fabrieks- en leveranciersbezoeken. Bij elk meubelstuk wordt gekeken of deze past bij de stijl van onze winkel en de stijl voor onze doelgroep. We hebben inmiddels 4x een eigen droombank met het Pieters Label. U begrijpt dat we hier enorm trots op zijn.

Welke droombanken dit zijn?

De al eerder bekende “Droombank Mik” en  “de Droombank Cies”, maar dit is uitgebreid met een speciaal Pieters ontwerp “De Zanzi Droombank” en “De Droombank Bora”.
Onze droombanken zijn op diverse manieren samen te stellen, zodat dit altijd naar eigen smaak is, past binnen het interieur en de juiste afmetingen heeft in de kamer.

Een bank, fauteuil of loveseat met veel mogelijkheden, zoals de keuze voor een hoekelement, een longchair en met of zonder armleuningen. Wanneer u met ons op zoek gaat naar een bank, is het niet een standaard bank met keuze aan kleuren en stoffen en een perfect zitcomfort. Wij bespreken met u de mogelijkheden van diverse modellen die wij aanbieden, welke stijl? Welke kleur? Materiaal keuze? Comfort wensen? Ook bekijken we welke uitvoering het beste bij uw stijl, uw wensen en uw interieur past.  We gaan op zoek naar de bank die aan uw wensen voldoet. Wat vindt u van onderstaande modellen?


Kom naar onze winkel en maak kennis met Mik, Cies, Zanzi en Bora. Oh ja waarom we voor deze namen gekozen hebben?

Zanzi bank Stoer met comfort en stijl

Met trots showen wij onze nieuwe bank Zansi, Zanzi is vernoemd naar het prachtige eiland Zanzibar aan de oostkust van Afrika. Dit eiland wordt het specerijeneiland genoemd en dat is waarom wij onze bank Zanzi genoemd hebben. Alle specerijen voor een perfecte bank zijn aanwezig. Geen nootmuskaat, kaneel en peper, zoals Zanzibar zelf zegt, maar comfort, stijl en stoer. Stoere hoekbank Zanzi is net als al onze banken van uitstekende kwaliteit. De Zanzi bank kan in zeer veel uitvoeringen aan u worden geleverd. Pas je bank aan naar de afmetingen van uw kamer.

Bora bank rust en heerlijkheid

Onze nieuwe bank Bora maakt dromen waar. Bora is vernoemd naar het eiland Bora- Bora de Parel van Polynesië het eiland ligt tussen Australie en Zuid-Amerika en is een van de mooiste eilanden die de wereld kent. Bora geeft je rust en laat je wegdromen naar ver weg van hier.  Dat is de reden dat onze nieuwe bank de naam Bora heeft gekregen. Rust en wegdromen op een heerlijke bank, wie wenst dat niet?

Cies cosy eigentijds en betaalbaar

Onze Cies kende u misschien al, CIES is vernoemd naar het gelijknamige eiland Cies, 15 kilometer van het Spaanse Vigo. De Cies droombank is een cosy, eigentijdse, comfortabele en betaalbare bank. Lekker languit, maar comfortabel liggen. Ook een prettig gesprek met vrienden zittend in deze cosy bank is altijd aangenaam.  De keuze van kleur en stof is aan u.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.