Eetkamerstoel

Eetkamerstoel

De ideale eettafel heeft u al uitgekozen en nu gaat u op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen. Waar let u dan op?

Stijl en Comfort zijn de basis elementen bij de aanschaf van nieuwe eetkamerstoelen. Heerlijk lang natafelen of misschien werkt u wel aan de eettafel? De stoel moet dan comfortabel zitten, u kiest voor een arm leuning of misschien juist niet. De stijl moet aantrekkelijk zijn en passen bij het interieur en uw smaak. Wist u dat wij gemiddeld 7 jaar met een eetkamerstoel doen. Dan wilt u ook zorgen dat u die 7 jaar in stijl en comfort er bij zit. Toch?
Er zijn enorm veel eetkamerstoelen in verschillende prijsklasse, verschillende stijlen, verschillende materialen, verschillende merken en verschillende kleuren. Maar hoe vindt u de stoel die aan uw wensenpakket voldoet?

Zithoogte

Bepaal de gewenste zithoogte, hoeveel ruimte heeft u rondom uw eettafel en hoeveel stoelen wenst u aan de tafel te hebben. Zitten de tafelpoten niet in de weg, wanneer u met uw benen onder de tafel zit? Bereken de breedte van je stoel en ook de gewenste zithoogte. Dan pas krijg je comfort aan de eettafel

Armleuning

Meestal is een armleuning een kwestie van smaak, maar voor sommige mensen kan een stoel met armleuning veel comfortabeler zijn dan zonder armleuning. Denk aan kleine kinderen die zo niet van de stoel af kunnen vallen of mensen die slecht ter been zijn, voor hen biedt de armleuning hulp bij het in en uitstappen van de stoel. Veel eetkamerstoelen zijn ook te realiseren met een armleuning, vraag onze woonstylisten naar de mogelijkheden van de armleuning.
PS: Vergeet niet te meten of de armleuning wel onder de tafel past.

Woonstijl

Wat voor interieur heeft u nu of wenst u te realiseren? Krijgt uw eetkamer een landelijk karakter of kiest u voor een Retro look. Bepaal vooraf welke stijl bij u woning  past. Knusse eetkamerstoelen of strakke design stoelen, door vooraf een keuze te maken in woonstijl vallen er al een aantal stoelen af. Dit kiest uiteindelijk makkelijker. Ben voorbereid, want eenmaal op zoek naar een eetkamerstoelen, is het assortiment enorm.

Materiaal

Houten eetkamerstoelen, Leren eetkamerstoelen, van Metaal, Kunststof of een combinatie tegenwoordig maken ze van elk materiaal wel een stoel. Maar geeft het de warme huiselijke uitstraling waar u wens naar toe gaat of de industriële stijl die meer bij u past. Natuurlijke producten vragen wat meer onderhoud en zijn kwetsbaar, maar geven wel weer de warme en comfortabele sfeer aan uw eetkamerstoel.

Kleur

En dan misschien wel het lastigste… de kleur van de stoel. Wit is dan wel een veel gewenste kleur op het gebied van eetkamerstoelen, maar met kinderen misschien niet ideaal. Gaat u voor een chique uitstraling, kies dan voor een donkere tint. Of misschien past in uw woning juist kleur en wilt u dat de stoelen opvallen. In dat geval is rood misschien de keuze voor uw stoel. En wanneer u en uw gezin niet kunnen kiezen in kleur, bestaat er altijd nog de keuze om ieder een eigen kleur uit te zoeken. Een speels effect aan de eettafel met ieder zijn of haar eigen eettafel stoel is dan misschien wel de uitkomst.

En wat denkt u?  Gaat u de ideale eetkamerstoelen vinden?

Of heeft u nog vragen. Kom eens langs aan de Blokweg 7 in Zevenbergen of bel ons 0168  32 76 52, Wij helpen u graag verder.
Ons assortiment eetkamerstoelen staat deels online, maar vraag ons zeker naar de verdere mogelijkheden. Kleur, materiaal en woonstijl spelen een grote rol ziet u wel.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.