Skip to main content

Aanmelden

Onze nieuwe geurlijn

Maeve

JA! De vertrouwde ‘Pieters’ geur is verkrijgbaar voor in huis!

Een unieke geurbeleving die als warm, vertrouwd en eigen wordt ervaren. De exclusieve geurlijn Maeve wordt gepresenteerd in een stijlvol & luxueus ontwerp. Passend en onmisbaar in ieder interieur.

Geurstokken: 200 ml  €65,00

Huisspray: 200 ml €65,00

Je staat er niet direct bij stil, maar een goede geur beïnvloed je gemoedstoestand en gevoel. Wanneer je een bepaalde geur ervaart, associeer je dit vaak met bepaalde momenten. Hoe belangrijk dus, dat er thuis een fijne geur is?

Met onze geurlijn Maeve willen we jou betoveren, verwonderen en vooral thuis laten voelen. Een verlengde van je interieur. Ervaar een beetje magie in huis. Meld je aan en pre-order een van de producten.

Gebruikstips geurstokjes:
– De plek waar je de scent diffuser neerzet, heeft invloed op de snelheid waarmee het parfum opgaat. Zet hem voor optimaal gebruik op een plek op kamertemperatuur; een te warme plek boven de kachel, vochtige ruimtes of continue direct zonlicht verkort de tijd dat je ervan kunt genieten.
Gebruikstips huisspray:

– Hier en daar een enkele spray is voldoende om jouw ruimte direct te personaliseren, om een verfijnde sfeer te geven aan ieder moment. Besprenkel een koude gloeilamp of koude radiator met het huisparfum, zodat wanneer deze aan gaat, de warmte de geur subtiel verspreidt.

Vanaf 1 november worden de producten uitgeleverd, en kun je gaan genieten!

Vanaf 1 november is onze nieuwe en exclusieve geurlijn verkrijgbaar. Wil jij hem als eerste in huis hebben? Meld je aan voor de pre-sale.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Terug naar de homepagina