Skip to main content

Een bezoek aan onze inspirerende woonkamer heeft veel voordelen. Je ziet verschillende mooie meubels en je kunt alle materialen zelf ervaren. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast staan we voor je klaar om je een passend advies te geven. Wil je je bezoek aan onze inspirerende woonkamer zo efficiënt mogelijk benutten? Bereid je dan goed voor. In deze blog laten we je zien hoe je dat doet.

Afspraak maken

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en plan een afspraak in met een van onze interieurtovenaars. We hebben dan alle aandacht voor jou en al je vragen. Tijdens de kennismaking gaan we jouw wensen inventariseren, en kijken we samen welk vervolgtraject eventueel goed aan sluit bij jouw situatie!

Plattegrond en foto's

Hoe meer informatie we ontvangen, des te beter we de situatie in beeld kunnen brengen! Denk bijvoorbeeld aan een juiste plattegrondtekening (incl. afmetingen). Zo weten we over  welke ruimte het gaat, en kunnen we verder meedenken over de indeling en/of inrichting.

Daarnaast is het ook handig om foto’s te maken van de ruimte zoals deze er nu uitziet, maar ook van eventuele meubels die je wilt behouden. Hier houden onze interieurtovenaars rekening mee bij het kleur- en materiaalvoorstel, zodat het een passend en sfeervol geheel wordt!

Inspiratie beelden

Grote kans dat je al sfeerbeelden hebt verzameld van stijlen of interieurs die je aanspreken. Het is fijn als je een impressie hiervan met ons deelt tijdens de afspraak, zodat wij een beeld krijgen wat wel of niet bij je past!

Met deze tips ga je goed voorbereid de afspraak in, en hebben onze interieurtovenaars de juiste informatie om aan de slag te gaan met jouw ontwerp op maat!

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je meer informatie over het geselecteerde onderwerp.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!