Skip to main content

Hoe bereid ik mijn bezoek aan Pieters voor?

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Een bezoek aan onze inspirerende woonkamer heeft veel voordelen

Je ziet verschillende mooie meubels en je kunt alle materialen zelf ervaren. Hierdoor krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast staan we voor je klaar om je een passend advies te geven. Wil je je bezoek aan onze inspirerende woonkamer zo efficiënt mogelijk benutten? Bereid je dan goed voor. In deze blog laten we je zien hoe je dat doet.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

1. Afspraak maken

Laat ons weten wanneer je langs wilt komen en plan een afspraak in met een van onze interieurtovenaars. We hebben dan alle aandacht voor jou en al je vragen. Tijdens de kennismaking gaan we jouw wensen inventariseren, en kijken we samen welk vervolgtraject eventueel goed aan sluit bij jouw situatie!

2. Plattegrond en foto's

Hoe meer informatie we ontvangen, des te beter we de situatie in beeld kunnen brengen! Denk bijvoorbeeld aan een juiste plattegrondtekening (incl. afmetingen). Zo weten we over welke ruimte het gaat, en kunnen we verder meedenken over de indeling en/of inrichting. Daarnaast is het ook handig om foto’s te maken van de ruimte zoals deze er nu uitziet, maar ook van eventuele meubels die je wilt behouden. Hier houden onze interieurtovenaars rekening mee bij het kleur- en materiaalvoorstel, zodat het een passend en sfeervol geheel wordt!

3. Inspiratie beelden

Grote kans dat je al sfeerbeelden hebt verzameld van stijlen of interieurs die je aanspreken. Het is fijn als je een impressie hiervan met ons deelt tijdens de afspraak, zodat wij een beeld krijgen wat wel of niet bij je past!

Met deze tips ga je goed voorbereid de afspraak in, en hebben onze interieurtovenaars de juiste informatie om aan de slag te gaan met jouw ontwerp op maat!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Van elk huis een eigen thuis maken

Met meer dan 90 jaar ervaring en ruim 500 succesvolle interieurprojecten, weten wij hoe we van jouw huis weer jouw thuis kunnen gaan maken. Natuurlijk heeft elk project een andere touch, maar door écht te luisteren naar jouw wensen, weten wij elk project succesvol af te ronden. Bekijk de foto’s hieronder van onze prachtigste interieur projecten en doe gelijk inspiratie op!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!