Interieuradvies

Elk interieur verdient aandacht. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Hier leest U hoe wij te werk gaan. Wilt u interieuradvies neem dan contact met ons op via: hellen@pieterszevenbergen.nlniki@pieterszevenbergen.nl of bel 06-25098387

01Style Check

Vrijblijvend gesprek

Style Check

Wensen en eisen lijst opstellen

Wanneer u van plan bent de inrichting te veranderen van de woning of het bedrijfspand, is het van belang om vooraf alle mogelijkheden te bekijken.  Waar komen bijvoorbeeld de lichtpunten? Tijdens het inventariserend gesprek maken we kennis en brengen we uw wensen in kaart. Hieruit komt het zogeheten programma van eisen. Naar aanleiding van het oriënterend gesprek zullen we samen alle benodigde stappen doorlopen en komen we tot een persoonlijk interieuradvies.

02Indeling & Ontwerp

Plattegrond tekeningen

Meubelvoorstel, moodboard, kleuradvies

3D Ontwerp

In deze fase worden de ideeën in beeld gebracht, en wordt het concept ontwerp uitgewerkt.
Het concept ontwerp bestaat uit plattegrondtekeningen, een kleur-en materiaal voorstel, verlichtingsplan en een meubelvoorstel. Hierna volgt een definitief ontwerp en maken we een desgewenst 3D ontwerp, zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige interieur.
Op basis van uw budget zal er een offerte worden uitgebracht betreft de meubelkeuze.

03New Happy Home

Bespreken voorstel

Keuzes maken

Levering & Plaatsing, finishing touch!

Nadat het definitief ontwerp is besproken, is de meubelkeuze de laatste stap tot uw nieuwe interieur. Naast de presentatie in onze showroom maakt Pieters sfeer en interieur gebruik van showrooms die onze leveranciers beschikbaar stellen. Wanneer er een definitieve meubelkeuze is gemaakt, kunt u de rest aan ons over laten. Wij leveren en plaatsen de meubelen aan huis. Ons stylingteam zet de puntjes op de i, en maakt er een sfeervol geheel van.

Interieur- woon- styling advies

Interieurplan 1. € 750,00

  • Schetsen op schaal, moodboard, kleur en materiaaladvies, verlichtingsplan, meubelvoorstel
In dit interieuradvies gaan we kijken naar de juiste indeling, kleuren en materialen, en wordt aangevuld met een moodboard wat gebaseerd is op uw voorkeuren. Daarnaast nemen we het onderdeel verlichting onder onze loop. Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur. We kijken naar de juiste verdeling van de lichtpunten en welke armaturen hier bij passen. Tot slot wordt er een meubelvoorstel samengesteld, aan de hand van uw wensen/eisen. Hierdoor kunnen we samen het door uw gewenste interieur creëren.

Interieurplan 2. ”op aanvraag”

  • Schetsen op schaal, moodboard, verlichtingsplan, schetsen op schaal, 3D visualisatie, kleur-en materiaaladvies, meubelvoorstel.

Klant krijgt na afloop een ingebonden presentatiemap op A3 formaat, met alle documentatie van het ontwerp. Wanneer u gaat verbouwen of nieuw bouwen en het lastig is om de nieuwe situatie te visualiseren, nemen wij dit graag van u over. De nieuwe situatie wordt in kaart gebracht aan de hand van een 3D ontwerp. Doordat je een goed beeld van de nieuwe situatie krijgt, ben je er zeker van dat je voor jezelf de juiste keuzes maakt. Hierbij begeleiden we je uiteraard graag. Tijdens een traject van verbouwen, nieuwbouwen of verhuizen komt er veel op je af. Daardoor schiet er soms iets bij in, of had je er zelf nog niet aan gedacht. Wij willen je graag ontzorgen, en uiteindelijk een interieur creëren wat voor u als thuis voelt.