Skip to main content

Het beste interieuradvies in Breda

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieuradvies in Breda om jouw droominterieur te realiseren

Op zoek naar een stijlvol interieur en woonachtig in de regio Breda? Dan is Pieters interieur Breda de perfecte match. Hier krijg je het beste advies en vind je de mooiste meubels van Brabant. Het maakt niet uit of je heel de woning of alleen je slaapkamer aan wilt pakken, Pieters Interieur maakt jouw wensen zeker waar! Met jarenlange expertise hebben wij de kennis in huis om het onverwachte en bijzondere vertrouwd en eigen te maken. Door onze op maat ontworpen concepten als styling aan huis of een interieursessie heb je binnen de kortste keren een sfeervol interieur! Door de verschillende specialiteiten kan Pieters Interieur zeker van dienst zijn. We vertellen graag verder hoe we jouw interieur in Breda bijzonder maken.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Pieters Interieur Breda maakt interieurdromen werkelijkheid

Pieters Interieur is een woonwinkel gelegen op een kwartiertje rijden van Breda.  In onze showroom, die door ons ook wel sfeervolle huiskamer wordt genoemd, ontvangen we je graag met een heerlijke cappuccino of kopje thee. Hier helpen onze stylisten je graag met het geven van uniek advies. We laten je in onze verschillende stijlkamers graag zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning. Door van tevoren aan te geven wat jouw wensen zijn kunnen wij een uniek plan maken.

We kunnen je dan perfect helpen met het verwezenlijken van jouw droomwoning. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alleen een deel van je woning een flinke opfrisbeurt wil geven. Ook dat hoort zeker tot de mogelijkheden. We hebben al veel van onze klanten blij kunnen maken met onze mooie producten. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, keuken, slaapkamer, gang, overkapping of kantoor.

Een sfeervol interieur gegarandeerd

Door de meerdere concepten binnen Pieters Interieur zal jouw droominterieur werkelijkheid worden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een interieursessie. Hierbij gaan we samen kritisch kijken naar de woonruimte waar jij van vindt dat deze een make over verdient. We komen met een fijn interieuronderwerp wat helemaal zal aansluiten op jouw smaak en wensen. Niet alleen geven wij advies voor stijlvolle meubels, maar ook voor de beste indeling, gordijnen, vloeren en de kleren van de muren. Natuurlijk maken we het helemaal af door trendy accessoires toe te voegen.

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Een sfeervol interieur bij jouw huis in Breda

Ook styling aan huis bij jou in Breda behoort tot de mogelijkheden van Pieters Interieur. Hierbij nemen we de mooiste spullen met ons mee en gaan we samen met onze musketiers (bezorgers) op pad om jouw woonruimte helemaal af te maken. We zorgen voor de mooiste accessoires en woonproducten waarna jij je helemaal thuis kan voelen.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Het mooiste interieur van Breda

Wanneer je het moeilijk vindt om keuzes te maken m.b.t. jouw interieur en er maar niet uit komt kan je de gehele begeleiding en realisatie uit handen geven. Bij ons totaalconcept nemen we je mee en zorgen we ervoor dat jouw gehele interieur perfect ingericht wordt. Dit kan natuurlijk bij nieuwbouwhuizen, maar ook bij verbouwingen, huidige woonruimtes of zelfs kantoren!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Wat jouw woonwensen ook zijn, Pieters interieur realiseert ze voor jou. Kom snel langs in onze prachtige showroom en laat je inspireren door ons ruime meubelaanbod. Wij helpen jou met onze kennis graag met al jouw woonvragen. Neem daarom vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op, dan helpen we jou graag!

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!

Showroom uitverkoop


Er waait een frisse wind door onze showroom en we maken plaats voor een nieuwe collectie meubelen ✨
Profiteer van kortingen tot 70% (!)

▪️ 8 & 10 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 15, 16 & 17 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 22, 23 & 24 mei van 9:30 tot 17:00

Kom je ook gezellig langs? 🫶🏼

Dit zal sluiten in 0 seconden