Skip to main content

Interieur winkel Breda

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieur winkel Breda om jouw droominterieur te realiseren

Pieters Interieur is een bijzondere interieur winkel gelegen aan de rand van Breda. In onze winkel vind je een ruime selectie aan meubels, accessoires en andere fijne woonproducten. Na een bezoek aan onze interieur winkel in Breda weet je zeker dat je geslaagd bent. Of je nou op zoek bent naar een moderne bank, nieuwe kast, eetkamertafel met stoelen of vloerkleed, je zal het zeker vinden bij Pieters Interieur!

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Alleen de mooiste ontwerpen van de beste merken vind je terug in onze interieur winkel

Onze showroom is vooral gericht op moderne en industrieel design. We bezoeken regelmatig onze leveranciers en partners om mee te gaan met de tijd en de nieuwste trends en ontwikkelingen aan jou te laten zien!

Een fijn interieur en design zorgt ervoor dat je echt trots op je huis kan zijn. Wanneer je onze interieur winkel binnen komt lopen zal je overweldigd worden door de prachtige spullen, warme sfeer en fijne geuren. Eén van onze stylisten zullen je graag verder helpen met het verwezenlijken van jouw woningwensen. Natuurlijk niet voordat je een verse muntthee, kop koffie, cappuccino of glas water aangeboden hebt gekregen. Wij staan klaar om u te voorzien van het beste advies.

Meer dan alleen een interieur winkel Breda

Pieters Interieur zorgt ervoor dat iedere klant de beste persoonlijke stijl terug zal zijn in zijn of haar woning. Het is daarom ook zeker meer dan alleen maar een woonwinkel. Het is een plek waar je inspiratie kan op doen en kan kijken wat de juiste combinatie van kleuren en materiaalsoorten allemaal wel niet kan betekenen voor de sfeer in jouw huis.

De persoonlijke hulp is goed terug te zien in de verschillende concepten die wij te bieden hebben. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een totaalconcept zal je volledig ontzorgd worden. Onze stylisten helpen jou van voor tot achter met het inrichten van jouw interieur. Door duidelijk aan te geven wat jouw smaak is, zorgen wij ervoor dat jouw huis de meest unieke en mooiste inrichting krijgt die het verdient. Natuurlijk kun je ook alleen langskomen om het meubelaanbod te aanschouwen en uitproberen.

Wij brengen onze interieurwinkel Breda naar jou toe

Ons meest unieke concept is de styling aan huis. Hierbij brengen we de interieur winkel naar jouw huis toe! We laden de mooiste accessoires en andere woonproducten in de bus en zorgen samen met onze logistieke musketiers voor een verbluffend eindresultaat.

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe eetkamertafel, hoekbank, kast of schilderij? Kom dan zeker langs bij onze interieurwinkel. Aan de rand van Breda vindt je Pieters Interieur. Neem gemakkelijk contact op met ons. Onze deskundige interieurstylisten staan voor je klaar om je te adviseren en helpen bij het maken van deze lastige keuzes.

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Van elk huis een eigen thuis maken

Met meer dan 90 jaar ervaring en ruim 500 succesvolle interieurprojecten, weten wij hoe we van jouw huis weer jouw thuis kunnen gaan maken. Natuurlijk heeft elk project een andere touch, maar door écht te luisteren naar jouw wensen, weten wij elk project succesvol af te ronden. Bekijk de foto’s hieronder van onze prachtigste interieur projecten en doe gelijk inspiratie op!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!