Skip to main content

Interieuradvies aan huis

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Interieuradvies aan huis?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Heb jij nou altijd al een keer een deskundig interieuradvies aan huis gewild?

Een styling aan huis waarbij een deskundig team met jarenlange ervaring er alles aan doet om tot een verbluffend resultaat te komen? Dan zit je bij ons zeker aan het goede adres. Bij Pieters interieur zijn we pas blij als jij dat ook bent. Met ons unieke concept brengen we onze sfeervolle showroom gewoon naar jouw thuis!

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Interieuradvies aan huis, bij Pieters aan het juiste adres

Bij een interieuradvies aan huis krijg je zonder de deur uit te gaan een huis met een nieuw interieur. Fijne elementen toevoegen aan je nu al zo gezellige woonkamer is ook een optie. Dit kan ook bijvoorbeeld de slaapkamer, keuken of gang zijn. Samen met de interieur tovenaars van Pieters maken we van jouw ruimte een droomplek. Naast een interieuradvies aan huis, is het ook mogelijk om te kiezen voor ons totaalconcept, interieursessies of losse verkoop van ons meubelaanbod.

Jouw wensen zijn essentieel bij het interieuradvies aan huis

Wanneer je interesse hebt in een interieuradvies aan huis gaan we aan de slag om de mooiste spullen bij elkaar te zoeken. Belangrijk is om duidelijk jouw wensen goed op een rijtje te zetten en door te geven aan ons. Op deze manier kunnen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. Vervolgens zetten we de accessoires en andere interieurspullen in onze styling bus en zetten we de reis in naar jouw stad of dorp. We brengen onze woonwinkel naar bijvoorbeeld Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Zevenbergen, Made, Roosendaal, Hoeven en Prinsenbeek. Het fijnste van alles is dat je niet eens de deur uit hoeft om dit alles mogelijk te maken. Jij maakt je smaken en wensen duidelijk en wij gaan ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Laat je
inspireren met
ons lookbook

Vul hieronder je gegevens in

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Een complete verrassing met de styling aan huis

Het allerleukste moment is wanneer klanten hun nieuwe huis zien nadat we klaar zijn. Het is daarom het leukste om tijdens de styling aan huis bijvoorbeeld een rondje met de hond te lopen of boodschappen te doen. Wij kunnen in hierdoor in alle rust aan de slag met het inrichten van jouw interieur. Op deze manier is het een volledige verrassing wanneer de ruimte een metamorfose krijg van onze interieur tovenaars.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Jouw interieur uniek maken

Van totale woning make overs tot sfeervolle badkamers, slaapkamers, overkappingen of keukens. Geen wens is ons te gek. We komen er samen met onze bus en bezorgteam een feestje van maken. Met onze jarenlange ervaring met interieuradvies aan huis en het huis omtoveren tot droomhuis in de unieke Pieters interieur stijl hebben wij al veel klanten gelukkig gemaakt. Bent u ook benieuwd naar dit concept? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze interieur stylisten. We helpen je graag met het verwezenlijken van jouw woondromen. Bij een interieuradvies aan huis kan je zeker thuis blijven. Hiernaast kan je er ook zeker voor kiezen om een afspraak te maken in onze showroom. We ontvangen je graag in onze showroom met een heerlijke bak koffie of thee en een lekkernij!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!