Skip to main content

Van idee tot realisatie

Interieuradvies
in Breda

Is het tijd voor wat anders in het interieur? Of kan jouw woonkamer wel een totale make-over gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze stylisten en interieur adviseurs helpen je graag bij deze uitdaging. En hiervoor hoef je niet eens naar de onze woonwinkel te komen. Nee, wij brengen de woonwinkel naar jou. Zo kunnen wel real-time een fantastische make-over doen!

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Interieuradvies

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Projectbegeleiding

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Meubelverkoop

Advies en verkoop van meubels.

Echt genieten van je huis

Wil je interieuradvies ontvangen voor je woonkamer, leefkeuken of totale woning? Bij Pieters Sfeer & Interieur ben je aan het juiste adres! Wij geven interieuradvies in Breda en omstreken. Pieters Sfeer & Interieur richt zich op de totaalinrichting van jouw woning. Interieuradvies is een van deze onderdelen. Maar wat doen wij nog meer dan interieuradvies in Breda? Onze diensten gaan verder dan dat.

Interieuradvies op maat in Breda

Wanneer je van plan bent de inrichting te wijzigen van jouw woning of bedrijfspand, is het belangrijk om inzicht te krijgen in alle opties. Onze showroom, waar wij interieuradvies geven in Breda, is een inspiratie winkel waar jij genoeg ideeën op kan doen. Tijdens het interieuradvies kijken wij naar verschillende punten. Waar komen de lichtpunten? Welke stijl wil je hanteren? Hoe is de indeling van de ruimte? Wanneer wij starten met interieuradvies in Breda, starten wij met een inventariserend gesprek. Zo kunnen wij jouw wensen en eisen in kaart brengen en kunnen we samen ideeën opdoen voor jouw nieuwe interieur.

Bekijk al onze projecten

Interieuradvies stappenplan voor je huis in Breda

De eerste stappen binnen het interieuradvies in Breda is dus de kennismaking en inventarisatie. Hieruit maken wij het zogeheten programma van eisen op. Een totaal overzicht waar het interieuradvies in Breda op gebaseerd zal zijn. Dit vormt het vertrekpunt voor de kamers en omgevingen die wij samen gaan aanpakken. Als de lijst eenmaal is opgesteld zullen wij deze samen doornemen in een vervolgafspraak van het interieuradvies in Breda. Samen doorlopen wij alle benodigde stappen en komen we tot een persoonlijk interieuradvies.

Maak van je huis een thuis

n de volgende fase worden de ideeën in beeld gebracht, en wordt het eerste concept ontwerp uitgewerkt van het interieuradvies in Breda. Jouw ideeën gaan dus nu echt vorm krijgen! Wat kan je verwachten binnen deze stap van het interieuradvies? Het concept ontwerp bestaat uit de volgende items:
  •  Plattegrondtekeningen
  • Een kleur-en materiaal voorstel
  • Verlichtingsplan
  • En een meubelvoorstel.
Deze vier thema’s binnen het interieuradvies zullen wij gezamenlijk doornemen. Op basis van de feedback gaan we een definitief interieuradvies opmaken. De ideale stappen voor interieuradvies in Breda!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Een make-over van je huis

De kennismaking en het concept ontwerp hebben wij samen doorgenomen. Tijd om aan de slag te gaan met het definitieve interieuradvies in Breda. In het definitieve ontwerp krijgen de ideeën echt vorm. We een 3D ontwerp van alles wat wij hebben besproken in het interieuradvies in Breda. Zo krijg jij een goed beeld krijgt van jouw toekomstige interieur. Op basis van jouw budget zal er een offerte worden uitgebracht voor de meubelkeuze binnen het interieuradvies.  . Nadat het definitief ontwerp is besproken, is de meubelkeuze de laatste stap tot jouw nieuwe interieur.

Het gehele plan zullen wij presenteren in onze showroom of van onze leveranciers die hun showroom ook tot onze beschikking stellen. Wanneer er een definitieve meubelkeuze is gemaakt, kan jij de rest aan ons over laten. Wij leveren en plaatsen de meubelen aan huis. Ons stylingteam zet de puntjes op de i, en maakt er een sfeervol geheel van. Dus ben jij opzoek naar interieuradvies in Breda? Wij helpen je graag op weg. Je kan langskomen in de showroom of vrijblijvend een afspraak inplannen.

Wij hebben een enthousiast team dat u graag helpt!