Skip to main content

Het beste interieuradvies in Steenbergen

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieuradvies om jouw droominterieur te realiseren

“Ben jij op zoek naar een nieuwe zithoek om bij weg te dromen? Een eethoek om samen met je gasten, familie of partner heerlijk lang aan na te tafelen? Of wil jij je juist door ons laten verrassen door een nieuwe indeling van een ruimte in huis? Onze interieurtovenaars inspireren je graag met alle ins en outs van dit moment.”

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Creëer een nieuw thuis met een nieuw interieur

Dankzij een nieuw interieur, haal jij de gewenste sferen in huis. Daar waar jij, je partner of gezin een groot deel van jullie tijd door brengen, moet het fijn en als thuis voelen.  Als je dat fijne gevoel nog niet hebt thuis, neem dan zeker geen genoegen met minder.

Wij helpen je graag aan een interieurontwerp dat helemaal past bij jouw wensen. Een interieur dat niet alleen bijzonder gewoon is, maar ook vertrouwd aan voelt. Met de juist begeleiding van onze ontwerp experts maken we van jouw huis weer jouw thuis.

Samen maken we jouw interieur sfeervol

Alleen jij of jullie weten waar je gelukkig van wordt en wanneer interieur jou verwondert. Tijdens onze adviserende gesprekken gaan we daar dan ook zeker samen diep op in. Doordat we elke fase van het proces goed hebben uitgedacht, door jarenlange ervaring en vele succesvol afgeronde projecten. Weten we precies hoe we jouw perfecte interieur kunnen realiseren.

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Van elk huis een eigen thuis maken

Met meer dan 90 jaar ervaring en ruim 500 succesvolle interieurprojecten, weten wij hoe we van jouw huis weer jouw thuis kunnen gaan maken. Natuurlijk heeft elk project een andere touch, maar door écht te luisteren naar jouw wensen, weten wij elk project succesvol af te ronden. Bekijk de foto’s hieronder van onze prachtigste interieur projecten en doe gelijk inspiratie op!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!