Skip to main content

Interieuradvies woonkamer

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Interieuradvies voor woonkamer?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Heb je wel eens nagedacht om interieuradvies te vragen voor je woonkamer?

Wordt het tijd dat je woonkamer wordt vernieuwd en een make over verdient? Ben je toe aan een compleet nieuwe zithoek, maar heb je geen idee op welke manier je deze toch wel belangrijke ruimte in wil vullen? Geen stress. Bij Pieters Interieur weet je zeker dat je het beste interieuradvies voor je woonkamer krijgt. Wij beschikken over een uitgebreid meubelaanbod en expertise om jou te voorzien van het beste interieuradvies voor je woonkamer.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Het beste interieuradvies voor je woonkamer

Bij Pieters Interieur werken we samen met de beste partners en leveranciers. Hierdoor kan er voor iedere woonkamer een uniek interieuradvies worden gemaakt. Heb je net een nieuwe woning aangekocht, en weet je niet goed wat je met de indeling van de woonkamer of ander deel van het huis wil? Of wil je juist je huidige woning voorzien van nieuwe moois spullen? We snappen dat het moeilijke keuzes zijn. Waar moet de bank staan, welke afmetingen zijn het mooist? Wel of geen kleed? Hoe groot moet mijn side tabel zijn? De interieurstylisten staan voor je klaar. We hebben in de afgelopen jaren erg veel tevreden klanten kunnen verblijden met een passende oplossing op maat.

Wanneer je (samen) langskomt in onze sfeervolle showroom, of zoals wij het noemen, huiskamer, wordt je hartelijk ontvangen door een van onze interieurspecialisten. Na een kennismakingsgesprek en een heerlijke bak cappuccino gaan we samen aan de slag om een perfecte invulling te geven aan de woonkamer. We gaan ervoor zorgen dat de woonkamer een sfeervol geheel wordt waarbij er wordt voldaan aan jouw wensen. We geven advies over kleuren, afmetingen en gaan samen kijken welke bank en andere meubelstukken het beste passen bij de situatie. Zo creëren we met sfeer en beleving een uniek concept waar jij als klant zeker blij van wordt!

Pieters is een ervaren specialist in het adviseren over het interieur van jouw woonkamer

Door de jarenlange ervaring die wij met ons meebrengen weet je zeker dat het project in goede handen valt. Met onze schets krijg je een perfect beeld hoe wij jouw nieuwe woonkamer invulling  geven. Laat ons jouw vragen en bedenkingen over de jouw huis beantwoorden met de mooiste ontwerpen en meest luxe en comfortabele meubels.

Wanneer je er voor kiest om na het interieuradvies voor je woonkamer te kiezen voor Pieters, kan er een hele last van je schouders vallen. We houden voortdurend contact wanneer de spullen binnen zijn welke vervolgens bezorgd worden door ons logistieke team. Zij plaatsen de meubels op de afgesproken plekken en geven advies over onderhoud etc. Als ze weer vertrekken nemen ze al het karton en plastic mee, welke op de zaak gescheiden worden weggegooid. Zo heb je hier geen last van en kan je meteen gaan genieten van de mooie spullen!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Interieuradvies woonkamer

Naast interieuradvies voor woonkamers, zijn we ook gespecialiseerd het inrichten van andere delen thuis zoals slaapkamers, keukens en leefruimtes. Dit is dan in de vorm van een interieuradvies. Kom gemakkelijk in contact met ons en we zullen je helpen met het verwezenlijken van jouw interieurdromen! We laten graag ons meubelaanbod zien en je bewonderen.

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Interieuradvies woonkamer?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!