Skip to main content

Van idee tot realisatie

Interieuradvies

Wanneer je van plan bent de inrichting te veranderen van de woning of het bedrijfspand, is het van belang om vooraf alle mogelijkheden te bekijken. Waar komen bijvoorbeeld de lichtpunten? Tijdens het inventariserend gesprek maken we kennis en brengen we jouw wensen in kaart. Hieruit komt het zogeheten programma van eisen. Naar aanleiding van het oriënterend gesprek zullen we samen alle benodigde stappen doorlopen en komen we tot een persoonlijk interieuradvies.

Interieuradvies en ondersteuning

Gedurende het project bieden wij ondersteuning waar mogelijk.

Conceptontwikkeling

Op basis van de wensen en eisen maken wij een conceptontwerp.

Stylingteam

Onze stylisten zijn persoonlijk betrokken bij de realisatie van het idee.

Beginnen bij de basis

In deze fase worden de ideeën in beeld gebracht, en wordt het concept ontwerp uitgewerkt. Het concept ontwerp bestaat uit plattegrondtekeningen, een kleur-en materiaal voorstel, verlichtingsplan en een meubelvoorstel. Hierna volgt een definitief ontwerp en maken we een desgewenst 3D ontwerp, zodat je een goed beeld krijgt van uw toekomstige interieur. Op basis van jouw budget zal er een offerte worden uitgebracht betreft de meubelkeuze.

Een sfeervol geheel

Nadat het definitief ontwerp is besproken, is de meubelkeuze de laatste stap tot jouw nieuwe interieur. Naast de presentatie in onze showroom maakt Pieters sfeer en interieur gebruik van showrooms die onze leveranciers beschikbaar stellen. Wanneer er een definitieve meubelkeuze is gemaakt, kun je de rest aan ons over laten. Wij leveren en plaatsen de meubelen aan huis. Ons stylingteam zet de puntjes op de i, en maakt er een sfeervol geheel van.

Laat je
inspireren met
ons lookbook

Vul hieronder je gegevens in

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!