Interieuradvies

van idee tot realisatie
Beginnen bij de basis

Wanneer u van plan bent de inrichting te veranderen van de woning of het bedrijfspand, is het van belang om vooraf alle mogelijkheden te bekijken. Waar komen bijvoorbeeld de lichtpunten? Tijdens het inventariserend gesprek maken we kennis en brengen we uw wensen in kaart. Hieruit komt het zogeheten programma van eisen. Naar aanleiding van het oriënterend gesprek zullen we samen alle benodigde stappen doorlopen en komen we tot een persoonlijk interieuradvies.

In deze fase worden de ideeën in beeld gebracht, en wordt het concept ontwerp uitgewerkt. Het concept ontwerp bestaat uit plattegrondtekeningen, een kleur-en materiaal voorstel, verlichtingsplan en een meubelvoorstel. Hierna volgt een definitief ontwerp en maken we een desgewenst 3D ontwerp, zodat u een goed beeld krijgt van uw toekomstige interieur. Op basis van uw budget zal er een offerte worden uitgebracht betreft de meubelkeuze.

Nadat het definitief ontwerp is besproken, is de meubelkeuze de laatste stap tot uw nieuwe interieur. Naast de presentatie in onze showroom maakt Pieters sfeer en interieur gebruik van showrooms die onze leveranciers beschikbaar stellen. Wanneer er een definitieve meubelkeuze is gemaakt, kunt u de rest aan ons over laten. Wij leveren en plaatsen de meubelen aan huis. Ons stylingteam zet de puntjes op de i, en maakt er een sfeervol geheel van.

Onze diensten
Onze inspiratie

In je huis breng je een groot deel van je tijd door, en de enige manier om dit als thuis te laten voelen, is doen wat je gelooft dat geweldig is en je inspireert. Als je het nog niet hebt gevonden, blijf kijken, laat je inspireren door al het moois om je heen. Neem geen genoegen. Je weet wanneer je het vindt. 

– Team Pieters –
Onze projecten
Ons team

Van harte welkom in onze gestylde woonwinkel. Kom gezellig inspiratie bij ons opdoen, of neem contact met ons op indien u vragen hebt. Wij hebben enthousiast team die u graag helpt! 

– Team Pieters –