Skip to main content

Interieurstylist Roosendaal

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieurstylist Roosendaal om jouw droominterieur te realiseren

Welkom bij Pieters Interieur, waar je de beste persoonlijke interieurstylisten van de omgeving Roosendaal zal vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van bijzondere en persoonlijke interieuradviezen. Hierbij worden jouw wensen zeer serieus genomen, waardoor de stijl van jouw nieuwe interieur perfect bij jou aansluit. Interieur moet namelijk naast mooi, ook fijn voelen voor jou, comfortabel, en functioneel zijn. Onze interieurstylisten helpen je graag. Het leuke is dat alle interieurstylisten van Pieters Interieur niet alleen werken, maar ook wonen in de regio Roosendaal! Oud Gastel, Standdaarbuiten en Zevenbergen.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

De verschillende diensten die onze interieurstylisten te bieden hebben

De diensten die wij op het gebied van interieurstyling bieden zijn ontworpen om je optimaal te kunnen helpen bij iedere stap in het stylingproces. Van idee tot eerste schets en van bezorging tot realisatie van de totale make over wan jouw huis. Of je nou op zoek bent naar een totale make over, een nieuwe woonkamerinrichting, eethoek of juist alleen wat accessoires, onze interieurstylisten van Pieters Interieur helpen je graag! Iedere interieurstylist van Pieters Interieur heeft ruim voldoende ervaring, expertise en een creatieve blik waardoor jouw woonwensen werkelijkheid worden. We hebben al veel klanten gelukkig mogen maken met het realiseren van hun droominterieur.

De beste interieurstylisten uit Roosendaal

Als interieurstylist in Roosendaal en omgeving zijn wij op de hoogte van de laatste stijlen en trends. Door continue om ons heen te kijken en te sparren met onze leveranciers kunnen we de ontwikkelingen op het gebied van sfeer en interieur blijven volgen en vooroplopen op dit gebied. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden en aanraden van moderne, strakke en stijlvolle meubels. Hierbij is de Pieters uitstraling uniek.

Onze interieurstylisten uit Roosendaal helpen je graag met persoonlijk advies. Denk hierbij aan bijvoorbeeld licht, kleur en stylingadvies. Ook de keuze voor meubels is vaak een moeilijke opgave. We helpen je graag met het vinden van de meubels die perfect passen bij jouw wensen. Bij ons totaalconcept gaan we samen met jou het gehele traject in. Hierbij helpen we bij het maken van keuzes op het gebied van de inrichting en bezorgen we de mooiste meubels met de fijnste accessoires. Hierdoor krijg jij een huis waar je echt trots op kan zijn.

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Onze interieurstylisten helpen je graag verder!

Bij de styling aan huis komen onze vakbekwame interieurstylisten naar jou toe in bijvoorbeeld de regio Roosendaal. We nemen de mooiste accessoires en andere woonproducten mee met onze styling bus. We gaan aan de slag om jouw woonruimte te voorzien van een unieke sfeer. We doen dit vaak voor woonkamers, maar ook slaapkamers, keukens en kantoorruimtes zijn zeker mooie ruimtes waar een fijne touch aan gegeven kan worden.

Benieuwd naar wat onze interieurstylisten voor jou kunnen betekenen? Neem gemakkelijk contact op met Pieters Interieur! We helpen je graag verder!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!