Skip to main content

De interieurstylist voor jouw woonkamer

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieurstylist woonkamer

Met ons kundige team van interieurstylisten helpen we jou om jouw woonkamer een nieuwe, gezellige uitstraling te geven. Pieters Interieur is een ontwerpstudio waar we interieurs ontwerpen en stijlen, waarin de bewoners zich écht thuis kunnen voelen.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Het onverwachte en bijzondere maken we vertrouwd en eigen

Is jouw woonkamer toe aan een make-over, of kan het net wat extra gezelligheid gebruiken? Onze interieurstylisten komen graag naar je toe om jouw woonkamer een fijne touch-up te geven.

Vaak weet je wel wat je mooi vindt, maar lukt het niet om er één geheel van te maken. Daarom is het fijn om samen met een interieurstylist naar de mogelijkheden van jouw woonkamer te kijken. We helpen je graag om keuzes te maken en geven je advies op basis van 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van interieurontwerp.

Waarom jouw woonkamer inrichten met een interieurstyliste?

Met onze stylingaccessoires komen we bij jou langs in de eigen leefomgeving. Wij begrijpen dat het lastig is om zelf te bepalen wat jouw woonkamer mist. Het is onze passie om van jouw interieur een kloppend en sfeervol plaatje te ontwerpen. Onze interieurstylisten denken met je mee om jouw woonkamer opnieuw in te richten, maar ze denken ook graag een stapje verder. ‘Dit is precies wat ik wil, maar ik had het zelf nooit zo kunnen bedenken,’ is de reactie die onze kracht weergeeft.

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Hoe pakken onze interieurstylisten jouw woonkamer aan?

Bij Pieters Interieur geloven we dat een goed interieurontwerp begint met inspiratie en eindigt met realisatie. Eerst willen we je leren kennen door een kennismakingsgesprek. We nodigen je uit om langs te komen in onze eigen inspirerende woonkamer of wij komen bij jou langs op locatie. Zo krijgt de interieurstyliste een beter beeld van jou en jouw woonwensen. Onze interieurstylisten begeleiden je tijdens het hele proces van het inrichten van jouw woonkamer. Op basis van het gesprek maakt de interieurstyliste een voorstel voor jouw woonkamer. Dit kan alleen een styling zijn voor wat meer gezelligheid, maar ook een volledig nieuw ontwerp. Zodra we jouw verwachtingen hebben overtroffen met de ideeën van onze interieurstylisten, gaan we aan de slag met de volgende stappen om jouw nieuwe woonkamer te realiseren!

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kleuradvies

Kleur speelt een cruciale rol in de sfeer van uw woonkamer. Onze interieurstylist helpt u bij het kiezen van de perfecte kleurencombinaties.

Meubeladvies

:Of u nu op zoek bent naar een nieuw bankstel, een stijlvolle salontafel of opbergoplossingen, wij adviseren u over de beste opties.

Styling aan huis

Van vloerkleden tot kunst aan de muur, wij helpen u bij het vinden van de juiste accessoires om uw woonkamer compleet te maken.

Interieurontwerp

Een goede indeling kan het verschil maken. Onze interieurstylist zorgt ervoor dat uw woonkamer zowel praktisch als esthetisch is ingedeeld.

Waarom Pieters Interieur?

  • Ervaring en Expertise: Met 25 jaar ervaring in interieurontwerp weten wij precies wat nodig is om een ruimte te transformeren.
  • Persoonlijkheid: Bij Pieters Interieur geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze interieurstylist neemt de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen.
  • Kwaliteit en Service: Bij Pieters Interieur staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij werken met hoogwaardige materialen en bieden uitstekende service.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Bent u klaar om uw woonkamer te transformeren met de hulp van een ervaren interieurstylist? Neem vandaag nog contact op met Pieters Interieur in Zevenbergen en ontdek hoe wij uw woonruimte kunnen veranderen in een plek waar u trots op bent.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!