Skip to main content

Jouw Partner voor Interieuradvies in Bergen op Zoom

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieuradvies om jouw droominterieur te realiseren

Wanneer je op zoek bent naar het beste advies voor een nieuw interieur zit je bij Pieters Interieur zeker goed. Onze woonwinkel is dé expert op het gebied van interieuradvies in de regio Bergen op Zoom. Wij begrijpen dat het creëren van een stijlvol en functioneel interieur een uitdagende taak kan zijn. Daarom staan wij klaar om jou te begeleiden en te inspireren bij het realiseren van jouw droominterieur. Met onze uitgebreide kennis, ervaring en passie voor interieurdesign helpen wij jou om van jouw huis een echt thuis te maken. Door de verschillende concepten die wij hebben ontwikkeld weet je zeker dat er een concept is dat zeker aansluit bij jouw wensen.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Een perfect interieur advies op maat in Bergen op Zoom

Bij Pieters Interieur geloven we dat een goed doordacht interieur begint met een goed advies. Onze ervaren interieuradviseurs wie allemaal woonachtig zijn in de regio Bergen op Zoom staan voor je klaar om jouw voorkeuren te vertalen naar een uniek en persoonlijk ontwerp. Of je nu een volledige make-over van jouw interieur wilt, een specifieke ruimte opnieuw wilt inrichten of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen, wij bieden advies op maat dat perfect aansluit bij jouw stijl en budget. Je hoeft dus zeker niet meteen heel je woning bij ons te laten inrichten. Interieuradvies voor bijvoorbeeld je woonkamer, eetkamer of kantoor behoort zeker tot de mogelijkheden. Kom dus zeker langs voor het beste interieuradvies van de regio Bergen op Zoom.

Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we aandachtig naar jouw ideeën, voorkeuren en verwachtingen. We stellen gerichte vragen om een duidelijk beeld te krijgen van jouw smaak en stijl . Vervolgens vertalen we deze informatie naar een uniek interieurconcept dat past bij jouw persoonlijkheid. Naast een fijne uitstraling, hebben onze meubels ook het hoogste comfort en functionaliteit die je nodig hebt. We zorgen ervoor dat alle elementen perfect bij elkaar passen, van meubels en verlichting tot accessoires en raamdecoratie. Niks is team Pieters te gek!

De vele mogelijkheden voor interieuradvies in de regio bergen op Zoom

Pieters Interieur heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners, zodat we jou de beste keuzemogelijkheden kunnen bieden. We selecteren met zorg hoogwaardige en duurzame materialen en meubels van gerenommeerde merken. Of je nu houdt van een tijdloze klassieke stijl, een modern minimalistisch interieur of een mix van stijlen, wij hebben de juiste producten en oplossingen voor jou. Via onze interieursessie krijg je het beste advies van onze interieurspecialisten en bij het totaalconcept wordt je bij het gehele proces begeleidt. Blijf je liever thuis? Dan komen we gewoon naar je toe met onze styling aan huis!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Van elk huis een eigen thuis maken

Naast ons interieuradvies in de regio Bergen op Zoom bieden wij ook projectbegeleiding om ervoor te zorgen dat het ontwerp naadloos wordt geïmplementeerd. We werken samen met betrouwbare vakmensen en leveranciers om de kwaliteit en het vakmanschap van de uitvoering te waarborgen. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van het ontwerp. Je nieuwe meubels worden zorgvuldig bezorgd door onze bezorgkanjers waarbij al het plastic en karton weer netjes wordt meegenomen en gescheiden gedeponeerd.

Ben je op zoek naar professioneel interieuradvies in de regio Bergen op Zoom? Maak dan een afspraak bij Pieters Interieur en ontdek de mooiste stijlen en smaken.

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!

Showroom uitverkoop


Er waait een frisse wind door onze showroom en we maken plaats voor een nieuwe collectie meubelen ✨
Profiteer van kortingen tot 70% (!)

▪️ 8 & 10 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 15, 16 & 17 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 22, 23 & 24 mei van 9:30 tot 17:00

Kom je ook gezellig langs? 🫶🏼

Dit zal sluiten in 0 seconden