Skip to main content

Jouw Woonwinkel in Made

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieuradvies om jouw droominterieur te realiseren

Welkom bij Pieters Interieur! Wij zijn een woonwinkel gelegen aan de rand van Made. In deze  woonwinkel laten we jouw interieurwensen werkelijkheid worden. Bij ons vind je een uitgebreide collectie meubels, accessoires en interieuradvies op maat, om van jouw huis een stijlvol en comfortabel thuis te maken. Hierbij staan jouw interieurwensen volledig centraal waarbij niks ons te gek is. De afgelopen jaren hebben wij met onze ervaring en expertise al vele lieve klanten blij gemaakt met een metamorfose waarvan zij alleen maar konden dromen.

Onze ruime woonwinkel in Made is zorgvuldig samengesteld om aan al jouw woonbehoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe loungebank, eetkamerstoelen, een comfortabele fauteuil, vloerkleed of een complete make-over van jouw interieur, wij hebben het allemaal. Met onze uitgebreide collectie meubels en accessoires van alleen de allerbeste kwaliteit zorgen wij ervoor dat je jouw huis kunt inrichten op een manier die past bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Onze interieurwinkel Made brengen we naar jou toe

Geen zin om naar onze woonwinkel nabij Made toe te komen? Geen enkel probleem! We brengen met ons concept styling aan huis onze showroom gewoon naar jou toe! Met onze bezorg bus en logistieke jongens zorgen wij ervoor dat de mooiste spulletjes jouw kant op komen. Door van tevoren goed aan te geven war jouw voorkeuren zijn, kunnen we de meest geschikte spullen meenemen. Dit kan bijvoorbeeld je slaapkamer, woonkamer, eetkamer of kantoor zijn.

Altijd een concept dat past bij jou!

Onze interieurstylisten begrijpen dat het inrichten van een huis een belangrijk moment is. Ook is het best wel een investering. Daarom wil je wel dat het goed gebeurt. Onze ervaren interieurtovenaars zijn er om jou te begeleiden tijdens dit bijzondere traject. Pieters Interieur biedt interieuradvies op maat dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. We kunnen je van voor tot achter begeleiden via een totaalconcept. Dit is een concept waarbij we de volledige regie in handen nemen en van ontwerp tot levering jouw droominterieur realiseren. Meer benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan gemakkelijk een interieursessie in bij onze woonwinkel in de regio van Made. We geven de beste tips en tricks en denken graag met je mee!

Bij Pieters Interieur zorgen we ervoor dat jouw huis niks mist. Daarom beschikt onze collectie over  verschillende accessoires om jouw interieur persoonlijk te maken. Ontdek hoe kleine details een groot verschil kunnen maken in jouw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende windlichten, kandelaars, kaarsen, kussens, kleden, decoratieve beeldjes of een vloerkleed. Deze accessoires passen perfect bij ons meubelaanbod.

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

We zien je graag verschijnen in onze woonwinkel regio Made

Pieters Interieur is meer dan alleen een woonwinkel, gelegen in de regio Made. We willen een unieke omgeving creëren waar je op het gebied van interieur de nieuwste trends kunt ontdekken en jouw eigen stijl kunt ontwikkelen en uitzoeken. Regelmatig organiseren we evenementen, zoals laatst voor Moederdag om jou te informeren en te inspireren op het gebied van interieurdesign. Volg ons op Instagram, Facebook, TikTok en Pinterest en stay connected met Pieters Interieur!

Kom langs bij Pieters Interieur in Made en laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!