Maison & Objet

Ohh wat hebben we veel inspiratie opgedaan, tijdens de beurs in Parijs.

Traditiegetrouw zijn we ook dit jaar weer inspiratie op gaan doen in Parijs bij de beurs Maison & Objet.
MAISON & OBJET Paris is dé ontmoetingsplaatsen, waar wij de nieuwste trends vinden op het gebied van wonen!

Jaarlijks keren wij terug naar het grootste lifestyle platform in onze omgeving, de prachtige stad Parijs. Hier vinden wij de beurs Maison & Objet. Een inspiratie bron waar we de nieuwste trends vinden en waar onze huidige en nieuwe leveranciers zichzelf promoten met de nieuwste modellen op het gebied van meubels en trends. Decoratie, ontwerp, meubels, accessoires, textiel, licht, geuren kleuren en servies. Stijlen die naast elkaar bestaan op een veelzijdige manier, botanic, landelijk, klassiek, modern stoer en chic met inventieve ontwerpen die de ruimte laat leven, warmte geeft en gezelligheid creëert. Een groot lifestyle platform dat ons inspireert en waar wij oplossingen vinden, waar u naar op zoek bent. Elke ruimte is uniek en vol sfeer en ambiance ingericht. Voor ons ieder jaar weer een feestje.
Op de beurs in Parijs vinden wij een uitgebreid overzicht van hoge kwaliteit meubelen en creatieve accessoires die in de juiste sfeer samengevoegd worden. Op zoek naar nieuwe leveranciers, geven wij ieder jaar ook een bezoek aan de stands van de huidige trouwe producten.

De zijden bloemen van Silkka zijn al binnen. Binnenkort komt er meer diversiteit aan verlichting en accessoires. Nieuw en binnenkort bij Pieters gezellig bijzonder behang van “mind the gap”.

Druk  op de foto en bekijk nog meer inspiratie beelden.

maison en objet

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.