Meubelverkoop

van idee tot realisatie
Lekker genieten van je nieuwe bank

Wil jij ideeën opdoen voor jouw woonkamer? Een nieuwe fauteuil of bank, misschien wel een andere indeling of juist een andere stijl. Onze stylisten kunnen jou met al deze vragen helpen. Naast het adviseren op het gebied van interieur hebben wij ook een ruim aanbod in meubels. Wat jouw stijl ook is, industrieel, Scandinavisch of romantisch wij vinden altijd een passende oplossing voor het interieur.

Ook als je woonkamer toe is aan een complete metamorfose of als je advies zoekt om met een paar kleine aanpassingen qua meubels de uitstraling totaal te veranderen kunnen wij je van dienst zijn! Pieters Zevenbergen denkt graag mee, hoe klein of groot de klus is. Of het nu gaat om slechts een eetkamerhoek of een heerlijke luie stoel, wij helpen graag om dat fantastische thuis gevoel (terug) te krijgen.

Onze diensten
Onze inspiratie

In je huis breng je een groot deel van je tijd door, en de enige manier om dit als thuis te laten voelen, is doen wat je gelooft dat geweldig is en je inspireert. Als je het nog niet hebt gevonden, blijf kijken, laat je inspireren door al het moois om je heen. Neem geen genoegen. Je weet wanneer je het vindt. 

– Team Pieters –
Onze projecten
Ons team

Van harte welkom in onze gestylde woonwinkel. Kom gezellig inspiratie bij ons opdoen, of neem contact met ons op indien u vragen hebt. Wij hebben enthousiast team die u graag helpt! 

– Team Pieters –