Skip to main content

Wij maken met een betoverend ontwerp altijd een bijzonder interieur

Meubel aanbod

Onze inspirerende woonkamer geeft een sfeervolle impressie van mogelijkheden die er zijn in en voor een interieur. Je vind hier een selectie aan meubelen, welke met veel liefde, passie en expertise is samengesteld, die naast stijlvol en tijdloos, ook gewoon bijzonder mooi is.

Direct contact

Kennismaken?
Wij bellen graag op.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!

Hoe werkt het?

Wij presenteren de collecties in een sfeer die ons eigen is. Een collectie met oneindig veel mogelijkheden, hoge kwaliteit meubelen van veelal Nederlandse makelij. Een collectie waar wij trots op zijn. Onze interieurspecialisten adviseren je met alle kennis en expertise, en nemen je aan de hand mee om jouw perfecte meubel te vinden!Wil je meer weten over de collecties? Neem gerust contact met ons op!

Hoge kwaliteit en comfort
Gepresenteerd in een sfeervolle omgeving
Oneindig veel mogelijkheden
Stijlvol en tijdloos

Ik weet wat ik mooi vind, maar het lukt me niet om het geheel bij elkaar te zien. Kunnen jullie daarin meedenken?

Leuk! Je weet echt wel wat je wel of niet mooi vindt, maar gaat dat allemaal wel bij elkaar passen? Je raakt het overzicht kwijt, en daardoor durf je geen knopen door te hakken. Wij nemen je aan de hand mee. Al je wensen worden tijdens het inventariserend gesprek in beeld gebracht. Dit is de basis en het uitganspunt van onze ontwerpen. Maar daarnaast willen we je ook verrassen, met een ontwerp dat bijzonder, vertrouwd en eigen voelt.
Benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en wij lichten het je graag toe!

Wat kost een interieuradvies?

Uit ervaring weten we dat iedereen een andere wens heeft, alle vraagstukken uniek zijn, en iedere woning om een andere invulling vraagt. Daarom hebben we verschillende mogelijkheden m.b.t. het interieuradvies, deze lichten we graag aan je toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie over de werkwijze en bijhorende kosten.

Hoe kan ik me goed voorbereiden op het kennismakingsgesprek?

Het is voor onze interieurtovenaars fijn om een goede indruk te krijgen van de situatie en jouw wensen. Speur lekker rond bij onze gerealiseerde projecten, en doe inspiratie op! Heb je een goede (bouw)tekening /plattegrond van de woning? Neem deze mee tijdens je afspraak, net als de foto’s van de huidige situatie. Heb je nog meer documenten die je wilt laten zien? Graag!

Kan ik thuis ook al iets doen ter inspiratie?

Natuurlijk! Op Pinterest vind je oneindig veel mooie sfeerbeelden. Verzamel welke stijlen jouw aanspreken en maak je persoonlijke moodboard. Ook op onze website kun je losgaan, neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten, of download het lookbook. Zie je jouw nieuwe droominterieur al voor je? Ouderwets bladeren in een magazine blijft fijn, tip: Art of Living, interieurs om bij weg te dromen!

Komen jullie ook langs aan huis?

Op basis van het kennismakingsgesprek in onze inspirerende woonkamer, gaan we kijken hoe we je het beste kunnen adviseren. We vragen je daarom goed voor te bereiden op dit gesprek, zodat we een compleet beeld hebben van jullie wensen en de huidige situatie. Daarna gaan we de mogelijke vervolgstappen met je bespreken!

Interieuradvies om jouw
droominterieur te realiseren

Thuis is waar je je prettig, vertrouwd en veilig voelt. Waar geluk om je heen dwarrelt. Volg je hart bij het inrichten van jouw ’thuis’ en laat je inspireren door al het moois om je heen. Alleen jij weet waar je gelukkig van wordt, en wanneer jouw interieur jou verwondert. Zo wordt gewoon bijzonder en is bijzonder gewoon.

Direct contact

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je meer informatie over het geselecteerde onderwerp.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!