Origineel kerstpakket

Een origineel kerstpakket

Waardeer uw werknemers en stel samen met het team van Pieters Zevenbergen een origineel kerstpakket samen.

Uw medewerkers werken hard en dat waardeert u enorm. Als blijk van waardering kunt u in december een kerstpakket geven. Hoe origineel was het kerstpakket vorig jaar?

Dit jaar wilt u op een bijzondere manier het personeel verrassen met een origineel kerstpakket.
Wij stellen samen met u een persoonlijk kerstpakket samen, hierdoor kunnen uw medewerkers zien dat u ze waardeert en dat u niet zomaar een pakket geeft, maar een pakket met een boodschap.

We helpen u bij het kiezen van de producten, uw stijl, uw sfeer.

Wij kunnen in diverse prijsklasse een pakket met u samenstellen. Hieronder een aantal voorbeelden, maar kom vooral langs met uw persoonlijke wens voor een origineel kerstpakket. Uw persoonlijke originele item verwerkt in een compleet kerstpakket, alles is mogelijk.
Pieters Zevenbergen heeft volop accessoires van Zusss, PTMD, Knit Factory, Silk-ka, Dutz en Lifestijl, we kiezen een basis en vinden daarbij de artikelen naar uw keuze.

Voor welke sfeer gaat u?  U vindt in onze winkel voldoende accessoires en kerstartikelen om uw pakket samen te stellen. Daarnaast hebben we deze periode ook diverse originele lekkernij ingekocht om er een werkelijke kerstbeloning van te maken. We werken samen met de plaatselijke slijter (Slijterij Nelis) voor de wijn van uw keuze. Kortom maak het pakket origineel. info@pieterszevenbergen.nl

 

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.