Projectbegeleiding

van idee tot realisatie

Project begeleiding

van idee tot realisatie
Styling & interieuradvies

Pieters is bij uitstek de ideale partner voor project begeleiding, wij ondersteunen en begeleiden bij onze projecten van A tot en met Z. Het succesvol voltooien van een project, start altijd met het maken van een gedetailleerd plan. Tijdens ons eerste gesprek luisteren wij naar de wensen en op basis daarvan maken wij een creatief en stijlvol plan, dat past bij de woonruimte.

Nadat wij een gedetailleerd plan hebben gemaakt kunnen wij middels 3D tekeningen ons plan beeldend maken. Op basis van deze beelden is het mogelijk om het aanwezige plan visueel te krijgen en zodoende kunnen wij in overleg de plannen aanpassen naar wens. Wij kunnen de gewenste sfeer creeëren in elke toe te passen styling.

Onze diensten
Onze inspiratie

In je huis breng je een groot deel van je tijd door, en de enige manier om dit als thuis te laten voelen, is doen wat je gelooft dat geweldig is en je inspireert. Als je het nog niet hebt gevonden, blijf kijken, laat je inspireren door al het moois om je heen. Neem geen genoegen. Je weet wanneer je het vindt. 

– Team Pieters –
Onze projecten
Ons team

Van harte welkom in onze gestylde woonwinkel. Kom gezellig inspiratie bij ons opdoen, of neem contact met ons op indien u vragen hebt. Wij hebben enthousiast team die u graag helpt! 

– Team Pieters –