Skip to main content

Wij maken met een betoverend ontwerp altijd een bijzonder interieur

Totaalconcept

“Thuis is waar je je prettig, vertrouwd en veilig voelt. Alleen jij weet wanneer jouw interieur jouw verwonderende spiegelbeeld is waar jij zo gelukkig van wordt.”

Investeer in goed advies en begeleiding om jouw droominterieur te realiseren.
Wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht, van plan bent te verbouwen, of je huidige interieur een volledige update wilt geven komen er veel keuzes op je af.

Allerlei belangrijke zaken, zoals de meest ideale indeling van de ruimte, een verlichtingsplan, het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking dienen vooraf bepaald te worden.Onze interieurtovenaars nemen je aan de hand mee wanneer je kiest voor een totaalconcept. Binnen het totaalconcept komen alle aspecten aan bod, zodat er een interieurontwerp ontstaat die jouw wensen vertaald in jouw droominterieur.

“Waarom zelf doen als er mensen zijn die het beter kunnen?” Nadat alle keuzes gemaakt zijn wordt je volledig ontzorgd, want wij doen de rest! Benieuwd wat een totaalconcept inhoud? Neem gerust contact met ons op!

Contact

Interieuradvies & ondersteuning

Gedurende het project bieden wij ondersteuning waar mogelijk.

Concept ontwikkeling

Op basis van de wensen en eisen maken wij een conceptontwerp.

Styling pro’s

Onze styling pro's zijn persoonlijk betrokken bij de realisatie van het idee.

Een sfeervol geheel

Nadat de definitieve indeling is besproken, gaan we aan de slag met het verlichtingsvoorstel, voorstel vloer- en wandafwerking en een meubelvoorstel. Op basis van jouw budget zal er een offerte worden uitgebracht betreft de voorgestelde onderdelen.

Beginnen bij de basis

In deze fase worden de ideeën in beeld gebracht, en wordt het concept ontwerp uitgewerkt. Het concept ontwerp bestaat uit indelingsvoorstellen en een kleur-en materiaal voorstel. Vervolgens wordt de indeling definitief in beeld gebracht.

Realisatie droominterieur

Wanneer er definitieve keuzes zijn gemaakt betreft de inrichting, kun je de rest aan ons over laten. Onze Logistieke Musketiers leveren het nieuwe meubilair aan huis af zoals het hoort, en dan komen onze styling pro’s heel graag de puntjes op de i zetten met hun styling magie. Jij kunt dan meteen genieten van je nieuwe thuis.

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!