Skip to main content

Wij maken met een betoverend ontwerp altijd een bijzonder interieur

Totaalconcept

Thuis is waar je je prettig, vertrouwd en veilig voelt. Alleen jij weet wanneer jouw interieur jouw verwonderende spiegelbeeld is waar jij zo gelukkig van wordt.”

Investeer in goed advies en begeleiding om jouw droominterieur te realiseren.
Wanneer je een nieuwe woning hebt gekocht, van plan bent te verbouwen, of je huidige interieur een volledige update wilt geven komen er veel keuzes op je af.

Direct contact

Kennismaken?
Wij bellen graag op.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!

Beginnen bij de basis

Allerlei belangrijke zaken, zoals de meest ideale indeling van de ruimte, een verlichtingsplan, het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking dienen vooraf bepaald te worden. Onze interieurtovenaars nemen je aan de hand mee wanneer je kiest voor een totaalconcept. Binnen het totaalconcept komen alle aspecten aan bod, zodat er een interieurontwerp ontstaat die jouw wensen vertaald in jouw droominterieur.

Inventarisatie van jouw interieurvraag & kennismaking
Een gepersonaliseerde look en feel
Diverse interieurtekeningen op schaal
Kleur- en Materiaalvoorstel

Alles komt samen

Nadat de definitieve indeling is besproken, gaan we aan de slag met het verlichtingsvoorstel, voorstel vloer- en wandafwerking en een meubelvoorstel. Op basis van jouw budget zal er een offerte worden uitgebracht betreft de voorgestelde onderdelen. Wanneer er definitieve keuzes zijn gemaakt betreft de inrichting, kun je de rest aan ons over laten. Onze Logistieke Musketiers leveren het nieuwe meubilair aan huis af zoals het hoort, en dan komen onze styling pro’s heel graag de puntjes op de i zetten met hun styling magie. Jij kunt dan meteen genieten van je nieuwe thuis.

Verlichtingsplan
Voorstel meubilair & maatwerkelementen
Begeleiding naar de juiste meubelen en samenstelling van materialen
Presentatie ontwerp geprint A3 formaat & digitaal

Ik weet wat ik mooi vind, maar het lukt me niet om het geheel bij elkaar te zien. Kunnen jullie daarin meedenken?

Leuk! Je weet echt wel wat je wel of niet mooi vindt, maar gaat dat allemaal wel bij elkaar passen? Je raakt het overzicht kwijt, en daardoor durf je geen knopen door te hakken. Wij nemen je aan de hand mee. Al je wensen worden tijdens het inventariserend gesprek in beeld gebracht. Dit is de basis en het uitganspunt van onze ontwerpen. Maar daarnaast willen we je ook verrassen, met een ontwerp dat bijzonder, vertrouwd en eigen voelt.
Benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en wij lichten het je graag toe!

Wat kost een interieuradvies?

Uit ervaring weten we dat iedereen een andere wens heeft, alle vraagstukken uniek zijn, en iedere woning om een andere invulling vraagt. Daarom hebben we verschillende mogelijkheden m.b.t. het interieuradvies, deze lichten we graag aan je toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie over de werkwijze en bijhorende kosten.

Hoe kan ik me goed voorbereiden op het kennismakingsgesprek?

Het is voor onze interieurtovenaars fijn om een goede indruk te krijgen van de situatie en jouw wensen. Speur lekker rond bij onze gerealiseerde projecten, en doe inspiratie op! Heb je een goede (bouw)tekening /plattegrond van de woning? Neem deze mee tijdens je afspraak, net als de foto’s van de huidige situatie. Heb je nog meer documenten die je wilt laten zien? Graag!

Kan ik thuis ook al iets doen ter inspiratie?

Natuurlijk! Op Pinterest vind je oneindig veel mooie sfeerbeelden. Verzamel welke stijlen jouw aanspreken en maak je persoonlijke moodboard. Ook op onze website kun je losgaan, neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten, of download het lookbook. Zie je jouw nieuwe droominterieur al voor je? Ouderwets bladeren in een magazine blijft fijn, tip: Art of Living, interieurs om bij weg te dromen!

Ik heb verbouwplannen maar heb zelf geen tijd en kennis om dit te organiseren. Kan ik bij jullie terecht?

Wij kunnen je begeleiden van A tot Z. Vanaf de eerste ontwerptekening tot aan de kussens in de bank. We werken samen met verschillende partners, zodat we je kunnen ontzorgen in alle fases. Denk aan aannemers, een vloeren leverancier, interieurbouwers, raambekleding etc.

Een intensieve samenwerking waarbij we je begeleiden naar jouw droominterieur. Benieuwd wat er exact onder deze begeleiding valt? Neem contact met ons op, en met een bakje koffie lichten we het je graag toe.

Komen jullie ook langs aan huis?

Op basis van het kennismakingsgesprek in onze inspirerende woonkamer, gaan we kijken hoe we je het beste kunnen adviseren. We vragen je daarom goed voor te bereiden op dit gesprek, zodat we een compleet beeld hebben van jullie wensen en de huidige situatie. Daarna gaan we de mogelijke vervolgstappen met je bespreken!

Interieuradvies om jouw
droominterieur te realiseren

Thuis is waar je je prettig, vertrouwd en veilig voelt. Waar geluk om je heen dwarrelt. Volg je hart bij het inrichten van jouw ’thuis’ en laat je inspireren door al het moois om je heen. Alleen jij weet waar je gelukkig van wordt, en wanneer jouw interieur jou verwondert. Zo wordt gewoon bijzonder en is bijzonder gewoon.

Direct contact

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je meer informatie over het geselecteerde onderwerp.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!