Skip to main content

Ben jij een hippe kip, die de woontrends op de voet volgt? Dan ga je deze blog leuk vinden! Maar ook als je bij jouw gevoel en stijl blijft, doe je zeker nieuwe ideeën op!

Tijdloos Beige

De lichte kleurtonen als beige, ecru en off white, gaan we veel zien dit jaar. Waar we afgelopen jaren nog wat voorzichtig waren met het toepassen van de beigetinten in het interieur, kunnen we het niet meer wegdenken. Een mooie grote zitbank in een zachte beigetint, die een frisse uitstraling geeft en eindeloos te combineren is met andere accentkleuren. Grove stoffen worden nog steeds veel toegepast, die het geheel een stoere look geeft. Combineer verschillende tinten beige met elkaar, zodat je een ton-sur-ton effect krijgt, wat een rustige en warme basis vormt!

Bruin is het nieuwe zwart

Waar we afgelopen jaren veel zwart voorbij hebben zien komen in vakkenkasten, tafels, en andere houten elementen, zien we dat het langzaam vervangen wordt door donkerbruine tinten. Het is natuurlijk niet toevallig dat dit prachtig combineert met de warme beige tinten. De diepbruine houtkleuren roepen warmte en comfort op. Je kan het toepassen als accentkleur in je salontafel, maar ook in een groter geheel zoals in een kastenwand of je keuken.

Touch of brons

We zien de kleur brons helemaal terugkomen, vooral in de ‘harde’ materialen, zoals staal en aluminium. Deze kleur heeft een hele luxe, tijdloze en warme uitstraling. Tof om als accentkleur terug te laten komen in bijvoorbeeld een taatsdeur, de poten van je eetkamerstoelen of de grepen van de kastenwand. Durf je uit je comfortzone te stappen? Ga voor een bronzen behang of tegel, en laat dit de eyecatcher van jouw interieur zijn! Wil je nog meer inspiratie op doen, of eens sparren met een van onze interieurtovenaars over een interieurstijl die bij jou past? Laat het ons weten, en kom gezellig langs!

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je meer informatie over het geselecteerde onderwerp.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!