Skip to main content

Trendkleuren 2023!

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Ontdek de trendkleuren voor 2023

Ben jij een hippe kip, die de woontrends op de voet volgt? Dan ga je deze blog leuk vinden! Maar ook als je bij jouw gevoel en stijl blijft, doe je zeker nieuwe ideeën op!

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.
Trendkleuren 2023

Tijdloos Beige

De lichte kleurtonen als beige, ecru en off white, gaan we veel zien dit jaar. Waar we afgelopen jaren nog wat voorzichtig waren met het toepassen van de beigetinten in het interieur, kunnen we het niet meer wegdenken. Een mooie grote zitbank in een zachte beigetint, die een frisse uitstraling geeft en eindeloos te combineren is met andere accentkleuren.

Grove stoffen worden nog steeds veel toegepast, die het geheel een stoere look geeft. Combineer verschillende tinten beige met elkaar, zodat je een ton-sur-ton effect krijgt, wat een rustige en warme basis vormt!

Bruin is het nieuwe zwart

Waar we afgelopen jaren veel zwart voorbij hebben zien komen in vakkenkasten, tafels, en andere houten elementen, zien we dat het langzaam vervangen wordt door donkerbruine tinten. Het is natuurlijk niet toevallig dat dit prachtig combineert met de warme beige tinten. De diepbruine houtkleuren roepen warmte en comfort op. Je kan het toepassen als accentkleur in je salontafel, maar ook in een groter geheel zoals in een kastenwand of je keuken.

Kleuren trend 2023

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Touch of brons

We zien de kleur brons helemaal terugkomen, vooral in de ‘harde’ materialen, zoals staal en aluminium. Deze kleur heeft een hele luxe, tijdloze en warme uitstraling. Tof om als accentkleur terug te laten komen in bijvoorbeeld een taatsdeur, de poten van je eetkamerstoelen of de grepen van de kastenwand. Durf je uit je comfortzone te stappen? Ga voor een bronzen behang of tegel, en laat dit de eyecatcher van jouw interieur zijn! Wil je nog meer inspiratie op doen, of eens sparren met een van onze interieurtovenaars over een interieurstijl die bij jou past? Laat het ons weten, en kom gezellig langs!

Trend kleuren 2023

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!