Skip to main content

Veel gestelde vragen

Ik weet wat ik mooi vind, maar het lukt me niet om het geheel bij elkaar te zien. Kunnen jullie daarin meedenken?

Leuk! Je weet echt wel wat je wel of niet mooi vindt, maar gaat dat allemaal wel bij elkaar passen? Je raakt het overzicht kwijt, en daardoor durf je geen knopen door te hakken. Wij nemen je aan de hand mee. Al je wensen worden tijdens het inventariserend gesprek in beeld gebracht. Dit is de basis en het uitganspunt van onze ontwerpen. Maar daarnaast willen we je ook verrassen, met een ontwerp dat bijzonder, vertrouwd en eigen voelt.
Benieuwd hoe het precies in zijn werk gaat? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in en wij lichten het je graag toe!

De basis van onze inrichting is naar wens maar we missen nog de sfeer, kunnen jullie helpen?

Jazeker! Dat is nou precies waar wij goed in zijn, van jouw huis een sfeervol thuis maken!
En dat kan ook met een aantal (kleine) aanpassingen. Denk aan bijvoorbeeld een andere kleur op de wand, een andere salontafel en nieuwe accessoires die het helemaal afmaken.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben op zoek naar een mooie bank, en ik heb geen behoefte aan een interieuradvies, kan dit ook?

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een nieuwe bank, eettafel of stoelen zonder gebruik te maken van een interieuradvies. Je bent van harte welkom in onze inspirerende woonkamer, om alle modellen te bekijken en vooral het comfort te ervaren. Heb je vragen of wil je even sparren met onze interieurexperts? Wij staan voor je klaar!

Ik ben op zoek naar nieuwe meubelen, kan ik deze ook in het echt bekijken?

Jazeker! In onze inspirerende woonkamer presenteren we een fijne selectie aan meubelen, in een sfeervolle omgeving, welke we met veel zorg voor jou hebben samengesteld.
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden met de meubelen die we presenteren, en uiteraard zijn onze interieurexperts aanwezig om je te adviseren in de juiste opstelling, afmeting en bekleding.

Is het altijd nodig om een afspraak te maken?

Graag! Wij zijn enkel geopend op afspraak, zodat we alle aandacht voor jou hebben. Dat is prettig wanneer je keuzes gaat maken voor een langere periode. Wil je liever zelf lekker rondneuzen en inspiratie op doen? Dat mag natuurlijk ook! Laat ons even weten wanneer je langs wilt komen, en dan zorgen wij dat de koffie klaar staat ;).

Hoe maak ik een afspraak?

Je kan het contactformulier invullen op onze website, en wij nemen (binnen een dag) contact met je op! Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, net zo persoonlijk en kunnen we snel schakelen.

Wat kost een interieuradvies?

Uit ervaring weten we dat iedereen een andere wens heeft, alle vraagstukken uniek zijn, en iedere woning om een andere invulling vraagt. Daarom hebben we verschillende mogelijkheden m.b.t. het interieuradvies, deze lichten we graag aan je toe tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Laat je gegevens achter en ontvang meer informatie over de werkwijze en bijhorende kosten.

Hoe kan ik me goed voorbereiden op het kennismakingsgesprek?

Het is voor onze interieurtovenaars fijn om een goede indruk te krijgen van de situatie en jouw wensen. Speur lekker rond bij onze gerealiseerde projecten, en doe inspiratie op! Heb je een goede (bouw)tekening /plattegrond van de woning? Neem deze mee tijdens je afspraak, net als de foto’s van de huidige situatie. Heb je nog meer documenten die je wilt laten zien? Graag!

Kan ik thuis ook al iets doen ter inspiratie?

Natuurlijk! Op Pinterest vind je oneindig veel mooie sfeerbeelden. Verzamel welke stijlen jouw aanspreken en maak je persoonlijke moodboard. Ook op onze website kun je losgaan, neem een kijkje bij onze gerealiseerde projecten, of download het lookbook. Zie je jouw nieuwe droominterieur al voor je? Ouderwets bladeren in een magazine blijft fijn, tip: Art of Living, interieurs om bij weg te dromen!

Ik heb verbouwplannen maar heb zelf geen tijd en kennis om dit te organiseren. Kan ik bij jullie terecht?

Wij kunnen je begeleiden van A tot Z. Vanaf de eerste ontwerptekening tot aan de kussens in de bank. We werken samen met verschillende partners, zodat we je kunnen ontzorgen in alle fases. Denk aan aannemers, een vloeren leverancier, interieurbouwers, raambekleding etc.

Een intensieve samenwerking waarbij we je begeleiden naar jouw droominterieur. Benieuwd wat er exact onder deze begeleiding valt? Neem contact met ons op, en met een bakje koffie lichten we het je graag toe.

Komen jullie ook langs aan huis?

Op basis van het kennismakingsgesprek in onze inspirerende woonkamer, gaan we kijken hoe we je het beste kunnen adviseren. We vragen je daarom goed voor te bereiden op dit gesprek, zodat we een compleet beeld hebben van jullie wensen en de huidige situatie. Daarna gaan we de mogelijke vervolgstappen met je bespreken!

Wat is de levertijd van meubelen?

De gemiddelde levertijd is 12 weken. De meubelen worden speciaal op maat gemaakt door onze leveranciers. Het kan zijn dat je een item hebt gekozen met een minder lange levertijd. Wij verzamelen de verschillende meubelen, zodat we in een keer jouw droominterieur kunnen leveren (tenzij anders gewenst is), en het resultaat verbluft! Tijdens het wachten houden we je op de hoogte van de levertijd, en ruim voor levering, nemen we contact met je op om de levering in te plannen. Onze logistieke musketiers streven te leveren volgens de planning. Ze houden je telefonisch op de hoogte als hier wijzigingen in zijn.

Hoe kan ik mijn nieuwe meubelen het beste onderhouden?

Je wilt zo lang mogelijk genieten van jouw droominterieur. Ook jouw nieuwe meubels hebben zo nu en dan je aandacht nodig. Goed onderhoud is belangrijk, en daarom hebben we alle nuttige informatie voor je verzameld op onze onderhoudspagina. Heb je een andere vraag m.b.t. het onderhouden van jouw meubel? Neem gerust contact met ons op.