Skip to main content

Van idee tot realisatie

Interieuradvies
in Breda

Interieuradvies in Breda, bij Pieters Interieur is het ons doel om een passend interieuradvies te ontwerpen waarbij jouw droominterieur werkelijkheid gaat worden. Wij verwelkomen je graag in onze sfeervolle ‘’huiskamer’’ met een heerlijk bakje koffie of thee. Onze woonwinkel is gelegen in de regio Breda. De interieurstylisten van ons team staan graag voor je klaar om van jouw huis een sfeervol geheel te maken. Bij Pieters Interieur helpen we je graag bij het maken van de belangrijke keuze over de inrichting van je woning

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Interieuradvies

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Projectbegeleiding

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Meubelverkoop

Advies en verkoop van meubels.

Creëer een nieuw thuis met ons interieuradvies in Breda

In onze winkel vlakbij Breda geven we jou graag een eerlijk en duidelijk interieuradvies. Hierbij worden de wensen natuurlijk zeer serieus genomen, waarbij we samen bepalen wat er precies gedaan gaat worden. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om ons de volledige project begeleiding te laten nemen. Hierbij gaan onze interieurstylisten aan de slag om het huis om te toveren tot fijne warme plek waar heerlijk geleefd kan worden. Niet voor niets is het ons doel om het onverwachte en bijzondere vertrouwd en eigen maken.

Interieuradvies op maat in Breda

In onze sfeervolle woonwinkel gelegen in de omgeving van Breda geven we interieuradvies op maat. Van volledige projectbegeleiding, stylingadvies, een nieuw meubelstuk of voor nieuwe sfeer verhogende accessoires, ons team van enthousiaste interieurstylisten staat voor je klaar. Hiernaast is het mogelijk om interieuradvies aan huis te krijgen. Bij deze styling aan huis brengen we onze sfeervolle interieurwinkel naar jou toe in Breda of een andere regio. Samen met ons bezorgteam maken we dankzij onze styling expertise een sfeervol geheel van jouw huis. Dit interieuradvies is mogelijk voor bijvoorbeeld de gehele woning, maar ook voor een gedeelte van het huis zoals de woonkamer, slaapkamer, keuken of gang.

Bekijk al onze projecten

Bekijk al onze projecten

Interieuradvies stappenplan voor je huis in Breda

De eerste stappen binnen het interieuradvies in Breda is dus de kennismaking en inventarisatie. Hieruit maken wij het zogeheten programma van eisen op. Een totaal overzicht waar het interieuradvies in Breda op gebaseerd zal zijn. Dit vormt het vertrekpunt voor de kamers en omgevingen die wij samen gaan aanpakken. Als de lijst eenmaal is opgesteld zullen wij deze samen doornemen in een vervolgafspraak van het interieuradvies in Breda. Samen doorlopen wij alle benodigde stappen en komen we tot een persoonlijk interieuradvies.

Maak van je huis een thuis

In de volgende fase worden de ideeën in beeld gebracht, en wordt het eerste concept ontwerp uitgewerkt van het interieuradvies in Breda. Jouw ideeën gaan dus nu echt vorm krijgen! Wat kan je verwachten binnen deze stap van het interieuradvies? Het concept ontwerp bestaat uit de volgende items:
  •  Plattegrondtekeningen
  • Een kleur-en materiaal voorstel
  • Verlichtingsplan
  • En een meubelvoorstel.
Deze vier thema’s binnen het interieuradvies zullen wij gezamenlijk doornemen. Op basis van de feedback gaan we een definitief interieuradvies opmaken. De ideale stappen voor interieuradvies in Breda!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Een make-over van je huis

De kennismaking en het concept ontwerp hebben wij samen doorgenomen. Tijd om aan de slag te gaan met het definitieve interieuradvies in Breda. In het definitieve ontwerp krijgen de ideeën echt vorm. We een 3D ontwerp van alles wat wij hebben besproken in het interieuradvies in Breda. Zo krijg jij een goed beeld krijgt van jouw toekomstige interieur. Op basis van jouw budget zal er een offerte worden uitgebracht voor de meubelkeuze binnen het interieuradvies.  Nadat het definitief ontwerp is besproken, is de meubelkeuze de laatste stap tot jouw nieuwe interieur.

Het gehele plan zullen wij presenteren in onze showroom of van onze leveranciers die hun showroom ook tot onze beschikking stellen. Wanneer er een definitieve meubelkeuze is gemaakt, kan jij de rest aan ons over laten. Wij leveren en plaatsen de meubelen aan huis. Ons stylingteam zet de puntjes op de i, en maakt er een sfeervol geheel van. Dus ben jij opzoek naar interieuradvies in Breda? Wij helpen je graag op weg. Je kan langskomen in de showroom of vrijblijvend een afspraak inplannen.

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!

Showroom uitverkoop


Er waait een frisse wind door onze showroom en we maken plaats voor een nieuwe collectie meubelen ✨
Profiteer van kortingen tot 70% (!)

▪️ 8 & 10 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 15, 16 & 17 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 22, 23 & 24 mei van 9:30 tot 17:00

Kom je ook gezellig langs? 🫶🏼

Dit zal sluiten in 0 seconden