Skip to main content

Stel je voor, een leeg doek waarop al jullie dromen uit kunnen komen. Maar hoe ga je dat aanpakken? Begin je met het bedenken van hoe je de verlichting wilt? Of moet je eerst nadenken over waar de keuken en de meubelen komen? Wanneer bestel je de meubelen en hoe zorg je ervoor dat alles goed bij elkaar past?

Maak de weg naar je nieuwe droomhuis minder stressvol

Het aanschaffen van een nieuwbouwhuis brengt een overvloed aan aspecten met zich mee. Tal van beslissingen moeten van tevoren genomen worden, terwijl de mogelijkheid tot het visualiseren van de ruimte nog ontbreekt.

Voor degene die niet dagelijks met dit proces bezig zijn, kan het behoorlijk overweldigend zijn. Dit geldt in het bijzonder wanneer je, net zoals jij, op zoek bent naar een interieur dat aan je dromen voldoet en altijd hoge doelen stelt!

Een leuk proces

Wij zorgen ervoor dat alles behapbaar wordt en laten je ontdekken hoe leuk dit hele proces kan zijn! Gedurende 3 fasen binnen het totaalconcept, gaan we geleidelijk naar het resultaat waar je van droomt. Vanaf onze eerste kennismakingsgesprek, tot het eerste concept, en het moment dat we onze styling-magie aan huis toepassen nemen we dit graag van je over. Op deze manier komt er meer tijd vrij voor andere zaken die eveneens je aandacht nodig hebben!

Het past perfect

Samen werken we aan een interieur dat perfect bij jullie levensstijl, smaak en dagelijkse routine past. Een inrichting die niet alleen vertrouwd aanvoelt, maar ook bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Tijdens een vrijblijvende kennismaking in onze inspirerende woonkamer, vertellen we je graag alle ins en outs over deze zorgvuldig samengestelde werkwijze!

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je meer informatie over het geselecteerde onderwerp.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!