Woontrend 2018

Woontrend 2018

Trendkleuren en materialen voor 2018

Minimalistische zwart-wit interieurs gecombineerd met natuurlijke en felle kleur uitspattingen. Materialen zoals fluweel, marmer, metaal en teakhout zorgen voor een speels effect in het interieur.

 

Materiaal:  Bij de metalen nemen in 2018 vooral zwart staal, goud en messing de overhand. Natuursteen zoals marmer komt weer terug, net zoals donker teakhout en eiken.painting the past

Trendkleuren: Warm- en donkerrood, oranje, aubergine paars en zacht roze zijn opvallende kleurtinten die in opkomst zijn in de woonbranche.  Voor alsnog is het begrip ‘groen’ nog steeds niet te missen in het interieur. Een kleurrijk veldboeket sluit perfect aan bij de nieuwe woontrend.  Daarnaast maken we graag gebruik van planten met grote bladeren. Deze zorgen voor leven in het interieur, en halen het buiten gevoel naar binnen. Wij vernoemen de kleur ‘Morning Thea’ van Painting the past, tot kleur van het jaar.

 

Kortom, ben je een liefhebber van van eclectisch, warmte, gezelligheid, hedendaags versus vintage, veel planten en misschien zelfs wel colorblocking? Dan wordt de woontrend 2018 een jaar waarin je onze woonwinkel wilt plunderen door al die te gekke nieuwe kleuren en collecties.

Shop in onze webshop jouw favoriete items, aansluitend bij de nieuwe woontrend 2018.

coffeetablePTMDPTMD Dunk irontierlantijn hanglamp

 

 

 

 

 

En bekijk ook ons Pinbord op pinterest.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.