Skip to main content

Woonwinkel Breda

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieuradvies om jouw droominterieur te realiseren

Pieter interieur is een unieke en trendy woonwinkel in de regio Breda. Hier vind je een ruime selectie aan verschillende accessoires, verlichting en prachtige meubelstukken in een huiselijke sfeer. Als jouw huis toe is aan fijne make-over zit je bij Pieters Interieur zeker goed! Onze woonwinkel Breda is als een sfeervolle huiskamer waar de combinatie van sfeer en interieur samenkomt. Kom binnen en laat je verrassen door onze fijne selectie van meubels. Op zoek naar een nieuwe bank, eetkamertafel, fauteuil, vloerkleed of schilderij? Dan zit je bij onze woonwinkel Breda zeker aan het juiste adres. Hier vind je de mooiste meubels en fijnste woonaccessoires van de regio Breda. We verwelkomen je graag met een heerlijke kop koffie of thee. Je krijgt de volledige aandacht van onze interieur tovenaars waarbij je ten alle tijden de beste service van ons kan verwachten. Door onze ervaring en kennis op dit gebied kunnen we jou het beste advies geven wat aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. We nemen je graag mee in een van onze concepten.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Een unieke woonwinkel aan de rand van Breda

Onze woonwinkel in Breda is uniek door onze vele services die wij te bieden hebben. Hoe tof is het bijvoorbeeld dat wij jouw woonkamer, slaapkamer, thuiswerk plek of andere ruimte bij jou thuis kunnen komen stijlen. Samen met onze bezorgers, of terwijl musketiers, maken we van jouw huis een thuis waar je trots op mag zijn. We maken jouw woning helemaal af met de perfecte stylingproducten. Van tevoren maken we een helder plan waarbij jouw wensen centraal staan. We komen met onze styling bus jouw kant op met de mooiste woonproducten. Binnen no- time maken wij een stijlvolle inrichting waar je alleen maar van kan dromen. En dat terwijl je niet eens de deur uit hoeft!

Kies voor ons totaalconcept voor een professioneel plan en advies

Hiernaast kan je bij ons kiezen voor een totaalconcept, waarbij we samen met jou gaan kijken naar de perfecte inrichting van jouw huis. Hierbij krijg je vanuit Pieters volledige begeleiding waarbij we graag het werk uit handen nemen. In onze woonwinkel in de regio Breda bespreken we jouw smaken en wensen, waarna onze specialisten uit jouw huis betoveren tot huis van je dromen. Van meubels tot accessoires en van lichtplan tot kleurkeuzes. Niet is te gek in ons totaalconcept!

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

De mooiste meubels en accessoires in de Pieters woonwinkel Breda

Onze producten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Dit zie je gelijk wanneer je onze woonwinkel Breda binnenloopt. Onze geselecteerde partners streven alleen naar perfectie, en dat zie je direct terug. We hebben de laatste jaren al vele tevreden klanten blij gemaakt met onze woonproducten. Benieuwd geworden? Neem gemakkelijk contact met ons op voor een afspraak in onze showroom vlakbij Breda. We zien je graag verschijnen!

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!

Showroom uitverkoop


Er waait een frisse wind door onze showroom en we maken plaats voor een nieuwe collectie meubelen ✨
Profiteer van kortingen tot 70% (!)

▪️ 8 & 10 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 15, 16 & 17 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 22, 23 & 24 mei van 9:30 tot 17:00

Kom je ook gezellig langs? 🫶🏼

Dit zal sluiten in 0 seconden