Skip to main content

De leukste woonwinkel in Dordrecht en omgeving

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Op zoek naar een woonwinkel in Dordrecht?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Pieters interieur is een sfeervolle woonwinkel, gelegen in de regio Dordrecht

Bij deze woonwinkel in Dordrecht en omgeving kun je bijvoorbeeld terecht voor een interieuradvies van jouw woonkamer, keuken of slaapkamer. Geen wens is ons te gek. Met al onze ervaring hebben we al veel tevreden klanten mogen helpen met het verwezenlijken van hun dromen. We helpen je graag verder om jouw wensen op het gebied van wonen te vervullen.

Een sfeervol interieur is zo veel meer dan alleen een bank, tafel of accessoires toevoegen aan je huis. Een fijne leefomgeving zorgt ervoor dat we gelukkig worden en met een fijn gevoel thuis kunnen komen. Thuis is de plek waar de mooiste herinneringen worden gemaakt en we doen wat we leuk vinden. Pieters interieur zorgt ervoor dat jouw thuis zal aanvoelen als een warme plek waar je helemaal tot rust kan komen en jezelf kan zijn. Een warme plek vol magie.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.

Kom eens langs in onze woonwinkel in regio Dordrecht

In het mooie Zevenbergen staan we graag voor je klaar met een heerlijke kop koffie of thee. We adviseren en helpen je graag. Samen met jou gaan we ervoor zorgen dat het huis een unieke plek wordt waar je trots op kan zijn. Wanneer je specifieke wensen hebt nemen we die zeker mee in ons ontwerp en advies.

Pieters interieur heeft een uniek concept waarbij jij, de klant, ten alle tijden centraal staat. Wat de wens van de klant ook is, onze interieur tovenaars staan voor je klaar om van jouw interieur een droominterieur te maken! Doordat wij verschillende diensten aanbieden weten we zeker dat er ook een bij jou past. Zo kunnen we tijdens een interieursessie jou helpen met een nieuwe keukentafel, het inrichten van je serre of een totale make over van je woonkamer. Ook op het gebied van ruimte indeling en unieke combinaties tussen meubelstukken en accessoires helpen we je graag tijdens een interieursessie in onze sfeervolle woonwinkel Dordrecht.

Een unieke interieurwinkel aan de rand van Dordrecht!

Onze interieurstylisten kunnen je ook van dienst zijn door een totaalconcept aan te bieden. Hierbij krijg je een zeer uitgebreid interieur advies waarbij je volledig begeleidt wordt om een droomwoning te realiseren. Wanneer je het groots wil aanpakken en zeker wil weten dat jouw huis de ultieme make over krijgt is dit de beste optie. Van begin tot eind en van lichtplan tot het inrichten met meubels en accessoires zullen onze interieurstylisten voor je klaar staan. Hierbij wordt je volledig ontzorgd met een betoverend ontwerp en krijg je de allerbeste service waarbij wij pas tevreden zijn als jij dat ook bent!

Geen zin of tijd om naar onze interieurwinkel aan de rand van Dordrecht te komen? Geen enkel probleem! Met de styling aan huis brengen we onze showroom naar je toe! Hierbij komen we samen met onze bezorgmusketiers naar je toe om bijvoorbeeld je woonkamer of zithoek te voorzien van nieuwe accessoires of een volledige inrichting van je slaapkamer.

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld. Als woonwinkel in Dordrecht en omgeving, komen we graag bij jou aan huis. Maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons voor een droominterieur advies.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

De beste woonwinkel in Dordrecht en omgeving

Wanneer je op zoek bent naar een interieurstylist in de regio Dordrecht zit je bij Pieters Zevenbergen  zeker aan het juiste adres. Met onze kennis en ervaring weten we zeker dat ook jouw woning met een vleugje Pieters een nóg fijnere plek om te wonen kunnen maken. We hebben een ruim meubelaanbod waardoor we met veel passie liefde en expertise aan de slag kunnen om jou gelukkig te maken.

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Kortom, ben je op zoek naar een woonwinkel in Dordrecht en omgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!