Skip to main content

Zeg maar gedag tegen verwelkte boeketten op de eettafel! Met zijden bloemen en planten kun je eindeloos genieten van de mooiste bloeiers en kleuren. En dat is niet het enige, want zijden planten en bloemen hebben nog veel meer voordelen.

Voor eens en altijd

Een van de grootste voordelen van zijden planten en bloemen is natuurlijk dat je er ‘voor altijd’ van kunt genieten. Geen boeketten meer die er binnen een week slapjes bij hangen. Met een zijden boeket gebeurt dit nooit. De zijdenbloemen van Silk-ka zijn een investering, maar op langere termijn scheelt het je zeker in de portemonnee t.o.v. verse bloemen!

Een vers boeket bloemen, of die eyecatcher van een plant geef je het liefst een prominente en plek. Je wilt er natuurlijk optimaal van genieten. Zijden bloemen en planten kun je, in tegenstelling tot echte bloemen en planten, echt overal neerzetten. Of dat nu op een zonnige plek is, achter gesloten deuren in een vitrinekast of op je kookeiland, zijden bloemen en planten kunnen overal staan.

Geen jeukende ogen meer!

Heb jij last van hooikoorts? Dan zijn zijden bloemen en planten voor jou een echte uitkomst. Er vliegen namelijk geen pollen meer door de lucht en de zijden bloemen en planten zijn hypoallergeen.

Ook voor mensen die geen groene vingers hebben, zijn zijden bloemen en planten ideaal. Ze zijn makkelijk in onderhoud en hebben geen verzorging nodig. Geen last van bladeren op tafel of water dat ververst moet worden. Geen water betekent trouwens ook dat jouw lievelingsvaas of pot geen lelijke aanslag meer krijgt. Ideaal! De zijden planten en bloemen hebben alleen zo nu en dan een afstofbeurt nodig.

Mix & match

Wat vaak een ding is bij bloemen halen, is dat je niet precies weet welke kleur je moet kiezen. Vaak zijn boeketten seizoensgebonden. Bij de aanschaf van een zijden boeket heb je hier geen last van. Door het gigantische aanbod aan zijden bloemen kun je de allermooiste boeketten samenstellen, zo groot en klein als je zelf wilt.

Daarnaast zijn ze eindeloos te combineren en te hergebruiken. Heb je het na een tijd wel gezien met het boeket? Combineer de zijden bloemen dan op een andere manier. Zet er een keer iets anders tussen voor de afwisseling. Zo heb je met relatief weinig verandering weer een heel nieuw resultaat.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je meer informatie over het geselecteerde onderwerp.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Showroom uitverkoop


Er waait een frisse wind door onze showroom en we maken plaats voor een nieuwe collectie meubelen ✨
Profiteer van kortingen tot 70% (!)

▪️ 8 & 10 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 15, 16 & 17 mei van 9:30 tot 17:00
▪️ 22, 23 & 24 mei van 9:30 tot 17:00

Kom je ook gezellig langs? 🫶🏼

Dit zal sluiten in 0 seconden