Skip to main content

Zijden planten & bloemen, net echt!

Direct contact

5 specialisten

500+ projecten

Meer dan 90+ jaar ervaring

Kennismaken?
Wij bellen je graag.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug wanneer het jou uitkomt!

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Invalid phonenumber!
Invalid phonenumber!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
  • Hoelaat zullen we bellen?
  • Tussen 09:00 - 12:00
  • Tussen 13:00 - 15:00
  • Tussen 15:00 - 17:00
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Interieuradvies om jouw droominterieur te realiseren

Zeg maar gedag tegen verwelkte boeketten op de eettafel! Met zijden bloemen en planten kun je eindeloos genieten van de mooiste bloeiers en kleuren. En dat is niet het enige, want zijden planten en bloemen hebben nog veel meer voordelen.

Interieursessie

Wij maken er weer een sfeervol geheel van.

Totaalconcept

Wij realiseren jouw droominterieur.

Styling aan huis

Wij brengen de woonwinkel naar jou.

Meubel aanbod

Volledige ontzorging en ondersteuning.
Zijdeplant

Voor eens en altijd

Een van de grootste voordelen van zijden planten en bloemen is natuurlijk dat je er ‘voor altijd’ van kunt genieten. Geen boeketten meer die er binnen een week slapjes bij hangen. Met een zijden boeket gebeurt dit nooit. De zijdenbloemen van Silk-ka zijn een investering, maar op langere termijn scheelt het je zeker in de portemonnee t.o.v. verse bloemen!

Een vers boeket bloemen, of die eyecatcher van een plant geef je het liefst een prominente en plek. Je wilt er natuurlijk optimaal van genieten. Zijden bloemen en planten kun je, in tegenstelling tot echte bloemen en planten, echt overal neerzetten. Of dat nu op een zonnige plek is, achter gesloten deuren in een vitrinekast of op je kookeiland, zijden bloemen en planten kunnen overal staan.

Dankzij een nieuw interieur, haal jij de gewenste sferen in huis. Daar waar jij, je partner of gezin een groot deel van jullie tijd door brengen, moet het fijn en als thuis voelen.  Als je dat fijne gevoel nog niet hebt thuis, neem dan zeker geen genoegen met minder.

Wij helpen je graag aan een interieurontwerp dat helemaal past bij jouw wensen. Een interieur dat niet alleen bijzonder gewoon is, maar ook vertrouwd aan voelt. Met de juist begeleiding van onze ontwerp experts maken we van jouw huis weer jouw thuis.

Geen jeukende ogen meer!

Heb jij last van hooikoorts? Dan zijn zijden bloemen en planten voor jou een echte uitkomst. Er vliegen namelijk geen pollen meer door de lucht en de zijden bloemen en planten zijn hypoallergeen. Ook voor mensen die geen groene vingers hebben, zijn zijden bloemen en planten ideaal.

Ze zijn makkelijk in onderhoud en hebben geen verzorging nodig. Geen last van bladeren op tafel of water dat ververst moet worden. Geen water betekent trouwens ook dat jouw lievelingsvaas of pot geen lelijke aanslag meer krijgt. Ideaal! De zijden planten en bloemen hebben alleen zo nu en dan een afstofbeurt nodig.

Plantenzijden

Wat onze lieve klanten zeggen

“We zijn volledig ontzorgd en verrast dat in een relatief korte tijd en een gering aantal afspraken een complete make-over van onze woonkamer heeft plaatsgevonden!”

Thierry en Yvonne

“Wat wij niet hadden verwacht is dat er door middel van alleen andere aankle- ding/accessoires, een ruimte zo anders over kan komen! De nieuwe accessoires in combinatie met ons huidige inter- ieur, hebben er voor gezorgd dat er een fijne sfeer in zit, waar wij al heel lang naar op zoek waren!”

Niels en Miranda

“Met de nieuwe inzichten en expertise van het team Pieters, zijn wij verrast door het verbluffende eindresultaat. Het luisterend oor van de ontwerpers heeft ervoor gezorgd, dat wij nog steeds een ‘wauw’ effect krijgen bij thuiskomst.”

Mark en Monique

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

In onze inspirerende woonkamer vind je alles wat nodig is om jouw droominterieur samen te stellen. Denk aan sfeer- en stijlvolle meubelen van hoge kwaliteit, geselecteerde PVC vloeren, raambekleding en oneindig veel keuze in kleuren, wandbekleding en bijzondere accessoires. Deze selectie is met veel zorg, kennis en expertise samengesteld.

Hoe wij te werk gaan

Wij nemen graag de tijd voor je met een goed en eerlijk advies. In onderstaand stappenplan geven wij toelichten op onze werkwijze.

Kennismaking

Natuurlijk starten wij elk project met een kennismaking, tijdens een kopje koffie, thee of wat fris bespreken we de wensen.

Interieursessie

Tijdens een interieursessie werpen wij een blik op jouw situatie en delen in het vervolg onze expertise met jou.

Totaalconcept

Tijdens een totaalconcept nemen onze interieurtovenaars je aan de hand mee en komen alle interieuraspecten aan bod. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste kleuren, wand- en vloerafwerking en bijvoorbeeld een verlichtingsplan.

Styling aan huis

Tijdens een styling aan huis nemen wij een bus vol met accessoires mee naar jou huis, binnen een paar uur realiseren we een make-over die tot de verwondering zal spreken.

Mix & match

Wat vaak een ding is bij bloemen halen, is dat je niet precies weet welke kleur je moet kiezen. Vaak zijn boeketten seizoensgebonden. Bij de aanschaf van een zijden boeket heb je hier geen last van. Door het gigantische aanbod aan zijden bloemen kun je de allermooiste boeketten samenstellen, zo groot en klein als je zelf wilt.

Daarnaast zijn ze eindeloos te combineren en te hergebruiken. Heb je het na een tijd wel gezien met het boeket? Combineer de zijden bloemen dan op een andere manier. Zet er een keer iets anders tussen voor de afwisseling. Zo heb je met relatief weinig verandering weer een heel nieuw resultaat.

Zijden planten

“Het onverwachte en bijzondere
vertrouwd en eigen maken.”

Samen met onze ontwerp tovenaars kunnen we van jouw interieur een betoverend interieur maken. Een interieur dat vertrouwd aanvoelt en bovendien ook nog eens bijzonder gewoon en gewoon bijzonder is. Helemaal afgestemd op jouw wensen, wij begeleiden je naar de juiste totaalinrichting en realiseren jouw droominterieur.

Meer informatie?
Wij helpen je graag!

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen snel contact met je op.

Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Wij hebben een enthousiast team dat je graag helpt!