Zusss voorjaar 2018

De nieuwste collectie van Zusss staat online in onze webshop.zusss voorjaar 2018

Wat een prachtige collectie hebben de dames Sietske en Femke van Zusss ontworpen. Prachtige nieuwe kleuren nachtblauw en poeder rose, maar ook het vertrouwde oker, leemgroen, zeegroen, krijt en zwart.
Ben je ook zo benieuwd, bekijk dan snel onze webshop.

De fashion van Zusss voorjaar 2018 komt in 3 leveringen bij ons binnen.

Januari  levering van Zusss Zomers vestjas – Onderjurk – legging – sjaal bladprint – en Sjiek jurkje

Februai levering Zusss voorjaar Broek -Stoere TruiT-Shirtoverhemdjurkje – Fijn gebreid vest

Maart levering Bandana –  Luchtig zomer jurkje

Keuken -Papier -Bad -Bed – Tassen

Naast de fashion van Zusss, is de keukenlijn onmisbaar. Zo hebben ze een uitbreiding in het servies. Het grote diner bord en 2 prachtige schalen zijn toegevoegd aan de collectie en een ge-wel-dig goud lepeltje in het thema van Zusss (jij bent goud waard). Ook prachtige kussens met teksten zijn uiteraard weer ontworpen (mijn favoriete plekje is naast jou en hoppatee)

Dit jaar is de palmboom, het zeepaardje en de flamingo onderdeel geworden van de uitgebreide Zusss voorjaar collectie. Je komt de afbeeldingen tegen op bijvoorbeeld kussens, etui notitieboek en a4 posters. Ook het gouden hartje kom je overal tegen. Zeg nou zelf ook jij bent goud waard!

Oh en hadden we a iets verteld over de tassen……… ze zijn allemaal super. De kleuren passen weer perfect bij de fashion en samen met de mooimakers, straal jij straks in het voorjaar.

 

Zusss 10 jaar

Zusss bestaat dit jaar 10 jaar, dat gaan ze goed vier. Ook Pieters Zevenbergen zal in April een feestje geven. Hoe? dat zeggen we nog niet…..

Bekijk nu de collectie en bestel ook je PRE order alvast bij ons.

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.